Horoskop za nedelju od 3. do 9. juna 2024. otkriva da će mogućnost za ljubav, romantiku i flertovanje imati 3 horoskopska znaka, pa budite otvoreni za ideju da ljubav nije samo moguća, već nešto što bi moglo ozbiljno da počne ovog leta.

Ovan

Veliki preokret dešava se za Ovnove, a u nedelji od 3. do 9. juna 2024. definitivno će se promeniti vaši planovovi na ljubavnom planu. Niste sigurni kuda će vas voz promena povesti, ali znate da je dobar osećaj i da vredi rizikovati. Ono što vam ova nedelja pokazuje jeste da možete da budete spontani. Dakle, treba da se prepustite. Bićete u potpunosti posvećeni saznanju da život može biti radostan ako tako odlučite, da je to vaš izbor. Obnovili ste romansu, i to je vaš izbor. Samo napred!

Strelac

Venera u kvadratu sa Saturnom vas natera da preispitate svoj ljubavni život, utoliko što znate šta želite i osećate se dovoljno hrabro ove nedelje da svom partneru date do znanja da određene stvari moraju otići u prošlost. Vas dvoje ne morate da se plašite sukoba, tokom ove nedelje nećete se svađati. Donošenje odluka sada dolazi mnogo brže nego ikada ranije. Takođe ćete videti da kao par možete zajedno da izgladite stvari na nov način, bez straha da otvorite usta i progovorite. Saznanje da ste stvorili takvu mogućnost jedno za drugo predstavlja presedan, a na koji se možete osloniti u budućnosti.

Ribe

Ono što ste oduvek želeli jeste partner koji želi istu avanturu kao i vi, a od 3. do 9. juna otkrićete da se nešto u vašem sadašnjem partneru probudilo. Odjednom planirate zajedničko putovanje, a to budi veliku radoznalost u vama i osećate da je ovo nedelja za ozbiljne planove. O-la-la, konačno, to se dešava! Vi i vaš partner ustajete sa kauča i krećete u drugu priču. Ove nedelje se vi i vaš partner osećate mlado i sveže, kao da ste oboje upravo popili vode iz fontane mladosti. Počnite da pravite planove i smišljate šta ćete obući.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

 Sensa/Z.A.