Što se horoskopa tiče, sedmica od 3. do 9. juna 2024. godine biće veoma zanimljiva i aktivna za većinu znakova. Saznajte šta vam ova nedelja donosi, čega da se čuvate a koje prilike nikako da ne propustite!

Ovan

Za Ovnove se ove nedelje nastavlja se period pojačane napetosti i lošeg razumevanja, a kako zvezde najavljuju, ovo odsustvo harmonije će trajati sve do vikenda. Kraj nedelje će najverovatnije biti mnogo mirniji i skladniji, kaže nedeljni horoskop. Ovakvo "spuštanje lopte" i poboljšana komunikacija će posebno biti važni ukoliko treba da donesete neke važne odluke ili planirate neke bitne stvari, poput putovanja, pregovora... Zvezde takođe napominju da bi Ovnovi trebalo da iskoriste povoljnu priliku i srede ljubavni život krajem sedmice. Biće im mnogo lakše da se nose sa poteškoćama i naprave značajan korak u vezama koje se još uvek nisu desile.  

Bik

Početak nedelje bi za Bikove mogao da bude pomalo stresan, kaže nedeljni horoskop. Pripadnici ovog znak bi trebalo da pokušaju da realnije pristupe trenutnoj sutuaciji na poslu i trezvenije procene svoje šanse i mogućnosti svojih kolega. Suočiće se sa izazovom, uz dosta muke će doći do racionalnih rešenja i komunikacije, ali uspeće na kraju. Bikovi koji su rođeni u poslednjoj dekadi bi mogli da se susretnu sa dezorijentacijom, lošom organizacijom i drugim preprekama koje će ometati komunikaciju, posebno sa suprotnim polom. Nije isključeno da neki planovi potpuno propadnu, posebno ako se radi o putovanjima, obrazovanju, trgovini... Fokusirajte se, to će vam pomoći da prevaziđete sve poteškoće...

Blizanci

Blizancima je vreme za promenu, kaže nedeljni horoskop. Nemojte da se plašite da pustite nekog novog u život, kao ni da menjate rutinu. Ova sedmica će biti inspirativna i podstiče vas da se udaljite od ustaljenih stereotipa. Prvi korak je da menjate sebe, posebno polje ljubavi i emocija, zvezde kažu da je vreme da napravite promene u privatnom životu. Dame rođene u znaku Blizanaca će dosta raditi na ulepšavanju, menjanju izgleda. Mašta i kreativnost su im naglašeni, tako da bi mogle i da u potpunosti promene stil, i naprave tansformaciju koju će svi primeniti. Neki će biti oduševljeni, ali biće i onih koji će ih kritikovati, pa je najbolje da se pripreme. 

Rak

Rakovi će, kao i u prethodnom periodu, biti u fazi introspekcije, dubokih ličnih analiza iz kojih će pokušati da donesu zaključke akoji bi trebalo da im pšomognu da isprave prethodno napravljene greške. Trenutno ne kontrolišu situaciju, događaji se odvijaju mimo njihovog upliva, kaže nedeljni horoskop. Rakovi bi trebalo da prihvate da njihov zadatak ove sedmice nije da se bore, već da nauče da plivaju u pokušaju da zadrže pravac koji ih neće odvesti daleko od cilja. Što se ljubavi tiče, nije tgrenutak da se mešate u bilo kakva komplikovana pitanja ili da preuveličavate svoje strepnje i poteškoće. Do vikenda će vam sudbina biti naklonjenija.

horoskop 6 april.jpg
Shutterstock 

Lav

Početkom nedelje će se pripadnici ovog znaka osećati preopterećeno poslom i komunikacijom sa kolegama, ali i klijentima, kaže nedeljni horoskop. Samo držite pravac i isplivaćete iz poteškoća. Posle srede će sve početi da se sređuje, posebno ćete primetiti boljitak na polju ljubavi i porodice. Ovo će vam u velikoj meri olakšati prelepa Venera koja će ući u znak Lava i napraviti pozitivnu interakciju sa "važnim" planetama. Slobodni Lavovi bi mogli da se zaljube, postoji velika verovatnoća da će upoznati nekog novog i zanimljivog s kim bi mogli da uđu u romantičnu vezu.

Devica

Devicama će biti potrebno više pažnje ove sedmice, a zvezde im savetuju i da se uzdrže od pokazivanja emocija, kako bi njihovi postupci bili efektniji i kreativniji, kaže nedeljni horoskop. Posebno je važno u ovom trenutku da se ponašaju u skladu sa onim što govore. Ukoliko razmišljate o raskidu, trenutak je idealan. Ova nedelja je povoljna i za svaku aktivnost i poduhvate u vezi sa komunikacijom, obrazovanjem, tehničkim veštinama, pisanjem, putovanjem... Možete računati na to da ćete konačno dobiti zasluge i pohvale koje zaslužujete, vaš trud će se isplatiti. 

Vaga

Vage su ove sedmice posebno energične, otvaraju im se sjajne prilike za napredovanje na poslu i bilo bi šteta da ih ne iskoriste, kaže nedeljni horoskop. Zvezde kažu da će imati dosta uspeha u svim poslovnim poduhvatima, bilo da je reč o novim projektima ili finiširanju starih. Od njih se očekuje jedan nestandardan, originalan pristup. Što više komunicirate, družite se i upoznajete nove ljude, veće su šanse da privučete uspeh. U ljubavi je mirno more za one zauzete, a slobodni će se naći na raskrsnici: privlači ih osoba koja s kojom će teško izaći na kraj, a s druge strane bivši pokušava da im se vrati u život.

Škorpija

Škorpije će ove nedelje biti prinuđene na akciju. Pregršt obaveza i kratki rokovi nateraće ih da "rade punom parom", ali koliko god da je izazova pred njima, sve će ih savladati sa neveropvatnom elegancijom i smirenošću. Bravo, Škorpije, očekujte pohvale od strane nedeljeni horoskop. nadređenih, poručuje nedeljni horoskop. Što se ljubavi tiče, možda ćete morati da preispitate neke svoje životne vrednosti i napravite "novi zaokret". Budite spremni na nova iskustva, na poznanstva i romansu sa osobama koje vam ranije ne bi privukle pažnju. Zauzete Škorpije očekuje burna rasprava sa partnerom, ali sa odličnim ishodom. Raščistićete stvari koje vas ometaju na putu do potpune harmonije.

Strelac

Najpovoljniji period za Strelčeve počeće posle 6. juna, kaže nedeljni horoskop. Tada će morati da pojačaju aktivnost na poslu. Ovo je dobro vreme za mnoge oblasti u njihovom životu - komunikaciju, putovanja, ljubavne veze i svadbe... I kreativna aktivnost i intimni odnosi su takođe naglašeni u ovom periodu. Zvezde kažu da bi bilo dobro da izdvoje vreme samo za sebe, da porade na jačanju sopstvenog zdravlja, oslobađanju od loših navika i uvođenju novog načina života. Koristi od ovih promena bi trebalo vrlo brzo da osete. 

Jarac

Jarčevi će se ove nedelje osećati veoma zbunjeno, pritisak na poslu će biti ogroman, a moguće je da će posumnjati u sebe i svoje sposobnosti, kaže nedeljni horoskop. Na sreću, do vikenda će se situacija malo raščistiti, pripadnici ovog znaka će se osećati bolje, opuštenije i lakše usklađivati posao sa zadovoljstvom. Ako se ukaže prilika za sklapanje novog poznanstva ili romansu, nemojte da je propustite. Vaša privlačnost je neosporna, samo nemojte da dozvolite da se povodite tuđim mišljenjima i birate van svojih interesovanja i sklonosti. 

horoskop 11. mart
Shutterstock 

Vodolija

Vodolije su izuzetno kreativne ove nedelje, imaju sjajne ideje za unapređenje posla, reorganizaciju postojećeih zadataka... Ove sedmice ste i odlični u rešavanju teških problema, komplikovanih odnosa, tako da će mnogi tražiti vaš savet, kaže nedeljni horoskop. Međutim, zvezde upozoravaju da ne donosite nagle odluke pre vikenda, posebno ukoliko je potrebna vaša asistencija oko nekih porodičnih pitanja. Velika je verovatnoća da nećete moći da pronađete pravi pristup, ne samo da ćete podbaciti u razumevanju tuđih problema, već ni sami nećete imati jasan pravac. Slobodnima se smeši romansa sa jednim Lavom. 

Ribe

Svakim danom Ribe se osećaju sve sigurnije, bolje i opuštenije i to posebno posle 5. juna. Neke nedoumice koje ste imali na poslu će biti rešene i vi ćete imati jasan pravac  u kom želite da idete i za koji verujete da će vam doneti uspeh, kaže nedeljeni horoskop. Ribe koje nisu u vezi bi mogle da upoznaju osobu koja će delovati misteriozno, pa čak i pomalo odbojno, ali koja bi mogla da bude "prava" za njih. Zauzeti priopadnici ovog znaka imaju ogroman pritisak u vezi da donesu odluku vezano za zajednički život, bilo da je reć o braku,  uselenju, prodaji nekretnine... Ne brzajte! 

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Sensa/Z.A.