Horoskop za 27. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Uvek tražite avanturu. Ipak, zvezde poručuju da je došlo vreme da se junaci odmore. Dakle, u redu je da kažete kada vam treba više vremena za sebe i pustite ljude oko vas da zauzmu mesto. Partner ima neke probleme, uz njega ste. Pročitajte šta vas u junu čeka u ljubavi.

Bik

Ako se nedavno niste osećali povezanim sa svojim telom, sada je vreme da se izgubite u strasti i istražite je na nove načine. Shvatite stvari onako kako dolaze i gledajte u budućnost sa više samopouzdanja. Ne zaboravite ko uvek treba da bude na prvom mestu u vašem životu. Zdravlje je dobro.

Blizanci

Ovo je sjajan trenutak da unesete više inspiracije u svoj rad. Ako osećate da niste u dobrom stanju u ovoj životnoj fazi, možete otići na drugo mesto da iskusite ono što osećate. Pustite da osećanja izađu na videlo. Budite dosledni u svojoj eobičnosti. Poziv na razgovor za bolji posao.

Rak

Danas se možete osećati neverovatno optimistično u pogledu toga kuda idete i kako se vaše vizije pretvaraju u stvarnost. Ovo je dan da pustite da vas radoznalost odvede do novih otkrića. Možete naučiti više za vrlo kratko vreme, fokus vam je izvanredan. Zdravlje odlično.

Lav

Danas je dan da saznate više o svojoj istinskoj vrednosti. Možda ćete shvatiti da su na vas uticala iskustva više nego što ste prvobitno mislili. Ako osećate da nemate kontrolu nad sobom, napravite pauzu i meditirajte. Planite pažnju gde god da dođete i srećni ste zbog toga. Loše varenje.

Devica

Ako se fokusirate samo na ograničenja, ne vidite da su mogućnosti svuda. Tokom kosmičkih tranzita, a to je u ovo vreme, možda ćete biti emocionalno osetljiviji na spoljašnji svet i ljude oko vas. Međutim, cela situacija može da vas inspiriše na dublji način. Stiže vam unapređenje i novac.

Vaga

Ovo je odlično vreme da istražite gde ste se postavili da biste sačuvali mir u svom radnom okruženju. Prvo morate da posedujete sopstvene želje i verujete da vaša sreća vredi više od očekivanja drugih. Tek tada donosite najbolje odluke za vas. Osećate se voljeno i obožavano. Zdravlje perfektno.

Škorpija

Vreme je da iskoristite ovaj dan za sastanke koji će vam umiriti dušu. To ne mora biti osoba. Zakažite sastanak kreativno bez stalnog nagađanja kuda će vas to odvesti. Nešto vas podstiče da još jednom kladite, čak i ako je prošlo dosta vremena od kada ste to već učinili. Idite na redovne kontrole.

Strelac

Danas je neverovatan dan za ulaganje vremena u povezivanje, umrežavanje i saradnju sa drugima. Ovo je moćan dan da vidite kako su vaša interesovanja i ciljevi usklađeni sa nekim u vašoj zajednici. Vaša ljubav je jaka i iskrena. Idete na zajednički put.

Jarac

Ovo je odlična prilika da se oslonite na snagu igre. Ona je ta koja vam može pomoći da unesete kreativnost u svoj svet i život. Ako u poslednje vreme niste odvojili vreme da se oslobodite briga i opustite se, ovo je prilika da se povežete sa tim delom sebe. Sve vam je potoaman. Ide vam se na more.

Vodolija

Ovo je dobar trenutak da svoje filozofske uvide integrišete u svoju dnevnu rutinu. Nijje vreme da se previše fokusirate na praktične zadatke, već da se povežete sa mudrošću. Videćete se na velikom okupljanju s porodicom i prijateljima. Fokusirani ste na fizički izgled i veoma atraktivni.

Ribe

Suočavanje sa tugom je lični proces, ali nije loše deo tereta podeliti sa bliskim ljudima. Puniste razumevanja z razne dgađaje. Budite ljubazni i strpljivi prema sebi jer ste ranjivi. Na poslu ća vam biti odlično, a dobijate i veću sumu novca. Radujete se odmoru i putu.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.