Vikend horoskop za period od 7. do 9. juna predviđa da će zvezde pomoći svakom znaku Zodijaka da realizuje planove i napreduje, a posebno na polju ljubavi!

Ovan

Dobra energija ovog vikenda će vam omogućiti da radite šta god želite, naročito što se tiče ljubavi. Imate podršku zvezda, gotovo je izvesno da ćete sa partnerom voditi razgovore o budućnosti. Kraj nedelje donosi puno strasti u spavaćoj sobi. Ako ste sami, moguć je sastanak koji će vas uzdrmati do temelja. Ova osoba bi mogla lako da vam ukrade srce. 

Bik

Finansijska situacija vam je povoljna, što je donekle povezano i sa vašim odnosom sa porodicom. Postoji mogućnost da ćete dobiti značajnu sumu od rođaka ili će se vaš partner "opariti". S druge strane, bitno je da vodite računa da u vezi izbegavate rasprave o novcu, jer može doći do ozbiljnih sukoba. Ako ste slobodni, nije dobro vreme da se zaljubite, jer biste mogli da požurite i kasnije zažalite.

Blizanci

Kosmička energija vam je naklonjena, naročito kada je u pitanju lični razvoj. Pravo je vreme za iskrene razgovore sa partnerom kako biste utvrdili da li ste na istoj talasnoj dužini. Ako osećate da vam veza ne donosi sreću koju zaslužujete, ovo je dobra nedelja da stavite tačku i krenete dalje. Ako ste sami, izađite i dozvolite da vam se dive. Vaša harizma će privući mnoge udvarače.

Rak

Preporučuje se da napravite pauzu, događaji iz poslednjeg perioda su vas iscrpeli. Iskoristite vikend da se "pregrupišete". Čuvajte se, ispostaviće se da su neki ljudi koji vas okružuju toksični. Ako niste u vezi, ovi dani nisu posebno povoljni da započnete romansu. Selektivniji ste nego inače i nijedan muškarac ne ispunjava vaše visoke standarde.

Lav

Zvezde vas podržavaju u donošenju odluka, naročito kada je reč o ljubavnoj vezi. Ako između vas i vašeg partnera postoje nerešeni problemi, vikend je pravo vreme da otvoreno kažete šta vas muči. Kraj nedelje donosi veliku sreću na sentimentalnom planu. Ako ste slobodni, ovo je odličan period za izlaske, lako čitate ljude i odmah ćete prepoznati da li ste kompatibilni sa nekim.

Devica

Ljubavna veza je u krizi ovog vikenda. Sukobi, izdaje i bolne istine će vam se nadviti nad glavom poput crnog oblaka, a svađe neće rešiti probleme. Morate vrlo mirno da pristupite situaciji. Ako osećate da ne možete da prihvatite neke stvari, ne bojte se razdvajanja. Stvari će se iskristalisati. Ako niste u vezi, ovo nije povoljna nedelja za upoznavanje. Budite strpljivi, doći će vaše vreme.

Vaga

Počinje veoma dobar period za zabavu i ljubav. U vašoj vezi vlada radost, a posebno posle četvrtka (mlad Mesec u Blizancima), moguće je da ćete dobiti dobre vesti od partnera! Ako niste u vezi, zvezde će vam stvoriti povoljne situacije i prilike da upoznate zanimljivog muškarca. Slušajte svoje srce. Povedite računa o papirologiji, nekim zaturenim računima, mogli bi da nastanu problemi.

Škorpija

Ovo je prilično miran vikend, ali na dobar način. Vašoj duši je potrebno malo spokoja. Imate puno razumevanja od osobe koja vam je veoma važna. Postoji i velika verovatnoća da ćete saznati važne informacije o jednom članu porodice. Ako ste slobodni, mlad Mesec u četvrtak otvara vrata novoj ljubavi, što će se realizovati za vikend. Verujte Univerzumu i ne odbijajte nijednu ljubavnu priliku.

Strelac

Položaj zvezda je povoljan za ljubav ovog vikenda. Od svih znakova Zodijaka, vi imate najviše sreće. Dobar je trenutak da poželite želju, velike su šanse da se ostvari! Savet je i da provedete što više vremena sa voljenom osobom, jer ćete biti kompatibilniji nego ikada, i emotivno i fizički. Ako niste u vezi, za vikend ćete upoznati osobu koju ste dugo čekali. Početak vaše priče će izgledati kao iz bajke!

Jarac

Zbunjeni ste, jer ne znate tačno šta želite. Imate energije i želite da uključite porodicu i prijatelje u planove, ali s druge strane vam je teško ugoditi. Ako ovog vikenda budete nestrpljivi, moguće je da će doći do sukoba sa voljenom osobom. Ako niste u vezi, klonuli ste duhom i nemate volje za upoznavanja sa potencijalnim partnerima. Dajte sebi vremena i privući ćete osobu koja vam je potrebna.

Vodolija

Ovog vikenda ćete se zabaviti više nego inače. U ljubavi, sve pršti od strasti, iskoristite ovu energiju i osamite se malo sa partnerom. Ovaj vikend je idealan da otputujete na romantični mini gradski brejk. Ako niste u vezi, kraj nedelje donosi novu ljubav u vaš život. Sve što treba da uradite jeste da ne postavljate ograničenja i budete hrabri.

Ribe

Još na početku nedelje se otvorila "kapija prošlosti", što je značilo da se verovatno bivši ponovo vratio u vaš život i uznemirio vas. Ukoliko ste u vezi, ovo bi moglo da vam napravi problem sa aktuelnim partnerom, a eskalaciju očekujte tokom vikenda. Rešenje je da budete smireni i otvoreno razgovarate sa partnerom. Ako ste sami i neko vas privlači, budite hrabri! Sumnje bi mogle da vas spreče da iskoristite priliku za novu ljubav.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Sensa/Z.A.