Horoskop za 7. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Danas je izuzetno povoljan dan za kreativnost i saradnju, posebno s kolegama, zato iskoristite tu energiju kako biste obnovili svoje projekte i odnose. Budite posebno pažljivi sa finansijama i zdravljem, pa izbegavajte impulsivne odluke. Posetite kožnog. Pročitajte i šta vam predviđa nedeljni horoskop.

Bik

Vaš marljiv rad donosi značajne rezultate, ali nemojte zanemariti važnost kvalitetnog vremena provedenog s partnerom i voljenima. Kada je reč o finansijama, fokusirajte se na štednju i pametno ulažite. Uradite kvnu sliku.

Blizanci

Danas se ističe vaša sposobnost komunikacije i razmene ideja, a to vam može otvoriti nova vrata u poslovnom i ličnom životu. Budite oprezni s trošenjem para, ne budite impulsivni i razmislite o dugoročnim koristima. Idite kod stomatologa.

Rak

Duboka introspekcija i emocionalna ravnoteža danas su ključni. Posvetite se partneru i porodici, stabilnosti i kreativnosti. Budite pažljivi s novcem, izbegavajte prevelike rizike. Bar pozovite teretanu da vidite koliko košta članarina.

Lav

Vaše liderske sposobnosti danas će biti na vrhuncu, pa iskoristite tu energiju kako biste ostvarili svoje ciljeve i pružili podršku drugima. Budite oprezni s novcem i fokusirjte se na dugoročne ciljeve. Partner je uz vas, a vi biste mogli da mu se malo više posvetite. Bol u leđima.

Devica

Strategija i praktičnost su ključne za postizanje uspeha. Održavajte balans između rada i odmora, budite fleksibilni kada je reč o promenama. Kolege vam daju vetar u leđa. Pazite na svoje finansije i mudro ulažite. Bolje da dete na jogu nego kod lekara.

Vaga

Harmonija i saradnja dominiraju ovog četvrtka, posebno u odnosima s drugima. Posvetite pažnju sebi i bliskim ljudima, budite oprezni s novcem. Ako vas brinite dug, prijatelj se neće ljutiti i produžiće vam rok. Malo više pažnje poklonite ishrani i počnite da se šetate bar pomalo.

Škorpija

Strast i mogućnosti su vam danas naglašene, pa se prepustite i jednom i drugom. Održavajte ravnotežu u vezi i finansijama, te budite svesni svojih reakcija u emotivnim situacijama. Mogli biste da dobijete neko nasledstvo. Pripazite na kilažu, skloni ste gojenju. 

Strelac

Inovativnost i avantura su danas ključni za vaš poslovni razvoj. Prihvatite promene otvorenog uma i budite spremni na nove izazove. Održavajte ravnotežu između posla i ljubavi, budite svesni svojih ciljeva, ali i svog stalnog odsustva. Partner je na ivici. Mogli biste da se napavate.

Jarac

Strategija i marljiv rad vam donose značajne rezultate, pa se usredsredite na postizanje dugoročnih ciljeva i odnosa s drugima. Pazite na svoje finansije i budite spremni na promene, one će vam doneti nove prilike. Kada je reč o dravlju, najgore je prošlo, a vi ste i dalje u strahu.

Vodolija

Inovativnost i društvenost obeležiće ovaj dan, te iskoristite tu energiju za saradnju i kreativnost. Budite otvoreni za nove ideje, ali pazite se impulsivnih odluka u finansijama i ljubavi. Dolazi vam neko dag izdaleka. Razmislite o promeni boje kose ili pak frizuri, potrebna vam je promena.

Ribe

Intuicija i empatija su danas namaksimumu, pa posvetite pažnju duhovnom rastu i kreativnosti. Partner vam je danas posvećen. Održavajte ravnotežu između poslovnih obaveza i odmora, ali pazite na finansije. Biće ovo lep dan. Pozovite staru drugaricu i idite u provod.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.