Drevni romski horoskop ima 12 znakova kao i horoskop koji poznajemo, ali to mu je jedina sličnost sa standardnim Zodijakom. Romski horoskop za svaki znak u junu 2024. pripremila je astrološkinja Galina Janko.

Putir (21. 1 – 19. 2)

Univerzum je na vašoj strani - spreman je da vas bukvalno obasipa srećom. Energije su usklađene u vašu korist, rafali neočekivane radosti će vam osvetliti put. Početak leta je idealno vreme da pokažete hrabrost i odlučnost. Svaka prilika je primamljiva, a vi ste spremni da je u potpunosti iskoristite.

Štit (20. 2 – 20. 3)

Romski horoskop vas poziva na akciju: vreme je da se dokažete na poslu. Ne plašite se eksperimentisanja i donosite smele ideje za sto - tim će vas podržati. Usklađivanje energija obećava veliko uzbuđenje u vašem ličnom životu. Ako još uvek niste u vezi, obratite pažnju na okolinu. Sreća je možda bliža nego što vam se čini – samo treba da pružite ruku da biste je uhvatili.

Bodež (21. 3 – 20. 4)

Nedavna dostignuća su postala snažan motiv za vas, podstičući vas na nova dostignuća. Međutim, važno je da objektivnije procenite svoj potencijal. Ne opuštajte se, čak i ako je sreća na vašoj strani. Lenjost može postati ozbiljna prepreka uspehu. Pred kraj meseca, obavezno razmislite o tome da uzmete malo slobodnog vremena da biste napunili baterije.

romski_1402111328(1).jpg
Shutterstock Romski horoskop za jun 2024

Venac (21. 4 – 20. 5)

Uvek ste stavljali interese drugih ljudi iznad svojih, ponekad potpuno zaboravljajući na svoje potrebe. Ali sada, zahvaljujući aktivnoj planetarnoj konjunkciji, ponovo promišljate vašu sferu vrednosti. Odustajete od uloge večite žrtve i počinjete da branite svoja prava. Došao je trenutak kada treba da stavite tačku na potčinjavanje drugima i ojačate svoju poziciju pojedinca dostojnog poštovanja.

Svećnjak (21. 5 – 20. 6)

Probleme na poslu ili u porodici doživljavaćete kao priliku za lični rast i lako ćete se nositi sa njima. Uvek ste spremni da pronađete nestandardna rešenja za sve situacije sa kojima će vas sudbina suočiti. Visoka osetljivost i prirodni šarm čine vas popularnim i traženim u društvu.

Točak (21. 6 – 21. 7)

Neko od vaših novih poznanika ili kolega pokušaće da vam oduzme sve vreme, ali ovog puta ćete sami sebe iznenaditi veštom i lukavom odbranom svojih granica. Ako ste tek počeli da izlazite sa nekim, primetićete detalje koji će vas uveriti da ste napravili pravi izbor. Važno je pronaći kompromisno rešenje za prevazilaženje svih problema koji se pojave.

Zvezda (22. 7 – 22. 8)

Vaši planovi mogu izgledati previše ambiciozni, ali unutrašnje samopouzdanje će vam reći kako da ih sprovedete. Ono što se dešava ovog meseca možda neće odmah doneti materijalne rezultate. Ali to će definitivno otvoriti nove mogućnosti, omogućavajući vam da iskoristite svoje skrivene resurse.

Zvono (23. 8 – 22. 9)

Osoba koju sretnete u neobičnom okruženju može postati vaš bliski prijatelj ili čak romantični partner. Neobičan energetski uticaj na vaš znak ukazuje na to da ćete imati slične ideje i mnogo zajedničkih vizija za život. Možda će se među vama pojaviti posebna veza: nećete to moći da objasnite rečima, ali ćete osetiti snažnu privlačnost.

roomski_1756200479.jpg
Shutterstock Romski horoskop za jun 2024

Novčić (23. 9 – 22. 10)

Nemojte se uznemiriti ako izgubite nešto vredno u bliskoj budućnosti. Možda će ono što dobijete u narednih nekoliko dana nadoknaditi taj gubitak. Položaj ključnih planeta u vašem znaku ukazuje na to da pažljivim pretraživanjem možete pronaći nešto još vrednije i korisnije. 

Dugački bodež (23. 10 – 21. 11)

Jun obećava da će biti vema zauzet i buran, pa ćete morati da se organizujete. Tokom ovog perioda, važno je zapamtiti o svom zdravlju: ne zaboravite na odmor i održavajte kondiciju. Do 20. u mesecu situacija će se stabilizovati, a vi ćete imati priliku da odete na dugo očekivani odmor. Pokušajte da svoje slobodno vreme provedete onako kako ste sanjali da biste se vratili na posao osveženi i puni energije.

Sekira (22. 11 – 21. 12)

Vreme je da napustite staro i otvorite se novim mogućnostima. Ne hvatajte se za prošlost i ne plašite se da idete napred, jer u junu sve promene imaju za cilj samo najbolje. Ništa ne traje večno, a sada vam je veoma važno da tražite nove puteve za razvoj. Najbolje tek dolazi. Jednom kada se oslobodite prošlosti, ući ćete u novu energiju i mogućnosti.

Potkovica (22. 12 – 20. 1)

Ponekad je teško donositi odluke, posebno kada nemate sve informacije koje su vam potrebne. Međutim, to su situacije u kojima ćete se snaći. Važno je da uključite druge ljude i zamoliti ih da podele svoja gledišta. Razmena ideja može dovesti do opcija koje možda niste ni razmatrali, ali će svima biti od koristi. Važno je da bude jasno šta tačno želite da postignete.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Sensa/Z.A.