Horoskop ove srede, 29. maja, jedinstveni i moćni tranzit Urana u kvadratu Meseca utiče na našu moć odlučnosti, a 3 horoskopska znaka mogu čak smatrati da im je ovaj dan prekretnica. Ne možete da se vratite na ono što ste nekada bili, jer ste se borili da dođete tamo gde ste sada. Više ne možete da dozvolite da određene stvari uđu u vaš život, bilo toksični ljudi ili toksične misli. A 3 horoskopska znaka to zovu odustajanje od negativne energije. To zahteva hrabrost, a astrološka energija 29. maja mogla im zadati probleme. Ipak, nema povratka na staro. Oni su konačno došli do tačke kad su spremni da priznaju sebi ko su i dovoljno jaki da ostanu verni sebi. Ovo je veoma moćan dan za 3 horoskopska znaka - dan velike lične transformacije.

Bik

Nedavno ste se odlučili za nešto - ali stvar nije ispala onako kako ste očekivali. A vi, kao Bik željan učenja, definitivno ste krenuli dalje i naučili nešto veliko iz onoga što vam se dogodilo. Jedna od tih važnih lekcija jeste da verujete svom stomaku i da ne gledate unazad. Ove srede 29. maja znaćete da kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Ništa nije izgubljeno, tranzit Mesečevog kvadrata Urana pokazuje da ne možete uvek da dobijete ono što želite, ali to ne znači da ćete i dalje beznadežno to želeti. Vi ste neko ko nauči lekciju i onda je primenjuje. Možda nećete dobiti aplauz za svoju sposobnost da idete napred, samo ne vucite životne poteze oslanjajući se na tuđe mišljenje.
Svetla strana: Raste vam poverenje u sebe. Razočaranje traje samo određeno vreme kod vas. U nekoga ste se silno razočarali, ali ne vidite smisao da se više time bavite.

Devica

Primetili ste da nešto u vašem životu ne funkcioniše. Mislili ste da ako uložite svoje srce u više stvari, da će vas privući neki smisao. Ipak, ne možete a da ne primetite jednu veoma očiglednu stvar: niste srećni. Dakle, ako niste srećni, onda vam 29. maj vam razotkriva sopstvenu samoobmanu. I iako to može zvučati grubo, to je poziv za buđenje koji vam je potreban. Sada ste spremni da budete srećni. Više nema potrebe da se pretvarate. Mesec u kvadratu sa Uranom donosi vam neulepšanu istinu kako biste jednom zauvek izlečili svoje srce.
Svetla strana: Konačno počinjete da se osećate kao da nemate ni sekunde za gubljenje. Promenili ste brzinu i shvatili da više ne možete gubiti vreme pretvarajući se da ste srećni. Želite da promenite posao! I dobićete fantastičnu ponudu.

Strelac

Svesni ste činjenice da ste prebrzi na okidaču, što znači da ste sada, kada ste pronašli svoj glas i snagu, skoro spremni da se suprotstavite svemu što vam se nađe na putu. Ispoljićete agresiju za koju niste zanli da je imate. Ali uplašeni ste. Pazite, drugima možete delovati problematično. Zato na snagu stupaju zvezde.
Svetla strana: Sreda, 29. maj, daje vam do znanja da, iako je istina da ste prošli tačku bez povratka, ne morate da postanete čudovište. Videćete da isto toliko možete da uradite i kažete sa ljubaznošću i poštovanjem i da vas konflikt sa ljudima samo izoluje. Ovo je vreme kada treba da naučite kako da uravnotežite svoje emocije i pravite kompromis sa drugima.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A