Horoskop nam otkriva i one nepomerljive među nama. Pozitivne reči povezane sa "beskompromisnim“ su "odlučan“ i "nepokolebljiv“. Takvi ljudi neće praviti kompromise jer imaju integritet. Teški su i tvrdoglavi. Dopuštaju da im ponos stane na put čak i u sporazumima koji bi svima bili od koristi. Zato imaju probleme u odnosima i zaposlenju. Ovo su četiri horoskopska znaka koji imaju tendenciju da budu najbeskompromisniji, a tu su i saveti kako da svoju osobinu usmere ka pozitivnim ishodima – umesto razočarenju i bolu u srcu.

Bik

Znak Zemlje može biti nepomičan kao džinovska stena. Ako želite da ih angažujete kao poslovnog saradnika ili romantičnog partnera, pazite da ih ne uvredite, to ćeih samo poslati u suprotnom smeru. Laskanje će funkcionisati sve dok je iskreno, jer je Bik veoma vešt u otkrivanju neiskrenosti. Ako misle da ih samo pokušavate namazati da biste dobili ono što želite od njih, već ste izgubili.

Rak

Rakovi se smatraju najemotivnijim od svih znakova, pa ako želite da budete na njihovoj dobroj strani, nemojte se ni zamarati činjenicama, logikom, tabelama ili naučnim studijama. Rak procenjuje stvari isključivo na osnovu toga kako se osećaju i imaju neverovatnu intuiciju. Ako im srce kaže da je nešto u redu, nikakvo advokatsko ubeđivanje neće ih odvojiti od tog unutrašnjeg uverenja. Više slušaju svoje srce nego svoj mozak, a kada im srce kaže šta da rade, možda ćete govoriti i drugim jezikom ako pokušate da ih ubedite u suprotno. Ako ste ih uvredili ili povredili na bilo koji način, ma koliko to bilo trivijalno, oni će zauvek biti ljuti. Oni će odbiti da naprave kompromis samo da bi vam za inat.

Jarac

Jarac je zemaljski znak kojim vlada Saturn, što ih čini razumnim i vrednim. Oni su skoro potpuna suprotnost Raku u smislu da je pozivanje na njihove emocije beskorisno ako želite da ih ubedite u nešto. Kao da razgovarate sa robotom - vrlo logičnim, efikasnim i praktičnim robotom. To ponekad može biti negativna osobina u smislu da mogu ispasti sveznalice. Ali Jarac je takođe promenljiv modalitet, što znači da ako zaista imate nešto da kažete, oni će slušati i čak promeniti mišljenje. Jedna od najboljih stvari kod Jarčeva je to što bi radije znali istinu nego bili stalno u pravu.

Lav

Ponosni Lav uživa u neugasivoj sunčevoj vatri, što ga čini jednim od najpouzdanijih, najhrabrijih, radoznalih i neustrašivijih od svih znakova. Sve su to dobre stvari. S druge strane, on može biti arogantan, borben, samouveren i neodlučan. Toliko je spreman da bude najpametnija osoba u prostoriji da ima problem da prizna kad greši, čak i kada je to očigledno njima i svima ostalima u prostoriji. Posebno su osetljivi na ideju da u nečemu nisu uspeli. Zaobilazno rešenje za ovo je da ih potapšete po leđima i podsetite na njihove bezbrojne trijumfe. Laskajte im dok vam ne ponestane dobrih stvari da kažete. Ako možete da im odvratite pažnju i naterate ih da privremeno zaborave prolazni neuspeh, možda ćete imati priliku da ih učinite spremnim na kompromis.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.