Horoskop za 29. maj 2024. kaže da Vage otvaraju novo poglavlje u svom životu, ovo je vreme njihovog duhovnog preporoda, a zvezde će biti uz ljude koji traže unutrašnju ravnotežu. Većina znakova će uživati u energiji koju dobija od zvezda. Jupiter, planeta sreće i obilja, tokom ovog dana bdiće nad svim znacima Zodijaka. To će im doneti prijatna iznenađenja, a većina koristi energiju da neke od svojih najvećih želja ostvare. Otkrijte šta vama zvezde spremaju.

Ovan

Ne vršite pritisak na sebe, ovaj dan vam može doneti mnogo izazova. Čak i ako ste u iskušenju da odustanete, pokušajte da se saberete i radite korak po korak. Prolazite kroz težak period, ali to ne bi trebalo da vas sputava. Život će vas iznenaditi i nagraditi na najprijatnije načine.

Bik

Vama je potrebno bar nekoliko trenutaka odmora. Vaš život se neočekivano okrenuo i čini se da vam ni ovaj dan ne daje jasnoću koju tražite. Da biste se suočili sa tim izazovima, potrebna vam je veća podrška porodice i voljenih. Samo tako ćete moći da se izvučete iz vrteške emocija.

Blizanci

Blizanci uživaju u svakom trenutku svog života. Ovaj period vas uči da budete svesniji i da više cenite sadašnji trenutak. Predugo ste lutali među sećanjima iz prošlosti. Dozvolite mašti da vas iznenadi i sudbini da vas vodi u onome što ste namerili da uradite. Ljubav je spas, obratite pažnju na nečiju naklonost.

Rak

Vaš najveći izazov je da prihvatite da ne možete imati odgovor na sva pitanja koja vas muče. Plašite se nepoznatog, a čini se da vam je anksioznost povećana danas. Potrebni su vam ljudi koji vas razumeju i koji su voljni da vas podrže u procesu lečenja duše. Očekujte poziv voljenog.

Lav

Nije lako preuzeti odgovornost za svoje postupke, ali to je stvar zrelosti, čemu vi u suštini stremite. Ovaj period će vas staviti na mnoge testove. Čak i ako ste jaki i puni samopouzdanja, čini se da vam ovaj dan donosi previše izazova. Samo jedan je na planu ljubavi.

Devica

Device će imati mnogo uspeha. Ovaj period je veoma dobar za vas. Uspevate da postignete neke izvanredne rezultate i da se razvijate lično i profesionalno. Takođe, možete dobiti ponudu za saradnju od nekoga kome se divite. I u narednim danima uživaćete u impresivnom rastu.

Vaga

Za vas je ovo period duhovnog traganja i otkrivanja. Tražite unutrašnju ravnotežu i možete započeti novo poglavlje u životu. Spremni ste da ostavite prošlost iza sebe, a ovaj dan vam donosi samo razloge za radost. Videćete, stvari će se odvijati bolje nego što ste se nadali.

Škorpija

Ljubav je za vas u vazduhu. Kraj maja daje vam razloge da budete srećni. Partner vas može prijatno iznenaditi u narednom periodu. Videćete da je ovaj dan samo početak dugog niza nezaboravnih trenutaka. Reći ćemo samo, uživajte!

Strelac

Dobro je biti odmeren u odlukama koje donosite. Sudbina bi vas mogla uhvatiti na pogrešnoj nozi. Pokušajte da idete korak po korak i ne vršite preveliki pritisak na sebe i druge. Čak i ako se danas pojave neočekivani događaji i ljudi, pokušajte da se smirite i optimistično gledajte u budućnost.

Jarac

Za Jarca će ovo biti naporan dan. Možda ćete biti preopterećeni obavezama na poslu. Mnoge stvari su na vašim plećima i čini se da samo vi možete da prevaziđete ovu situaciju. Zvezde vam poručuju da treba da imate više poverenja u sebe. Mogli biste se silno iznenaditi.

Vodolija

Vodolije dobijaju dobre vesti. Život vas iznenađuje na prijatan način, a ovaj dan biće vam baš povoljan. Iako vas mnogi smatraju jednostavnim sanjarom, vi ste zapravo borac. Korak po korak, uspećete da savladate svaku prepreku i stignete tamo gde želite.

Ribe

Za Riba počinju divni dani. Ovaj period će vam otkloniti sve nedoumice i razjasniti vam stvari. Vi ste borac. Narednih dana očekuje vas mnogo iznenađenja, važno je samo da spremno dočekate Veneru, koja u vaš sektor romantike stiže 1. juna. Naštelujte srce za novu ljubav.

BONUS VIDEO:

Zaljubljenosti ili ljubav, sve više singl ljudi MONDO/Uroš Arsić

Sensa/Z.A.