Svaki horoskopski znak odgovara određenoj energiji, koja se može ojačati odgovarajućim nakitom i proizvodima od dragog kamenja. Snaga kamena ili kristala se podudara sa čovekovom energijom.

Ovan

Za Ovna, najviše odgovara granat, crveni turmalin i bikovo oko. Nošenje nakita sa ovim elementima razvija odlučnost, aktivnost i liderske kvalitete.

Bik i Vaga

Bik i Vaga jednostavno treba da svoju ličnost povežu sa ovim kamenjem. Često predstavnici ovih znakova imaju estetske i dizajnerske talente: nakit će istaći njihove izvanredne sposobnosti.

Od dragog kamenja birajte kristal, dimljeni kvarc, smaragd. Posebno aktivno koristite nakit na vratu - ogrlice, ogrlice, satoire. I ne zaboravite na dodatke za struk.

Blizanci i Device

Opal, hrizopraz i sivi ahat mogu poboljšati komunikacijske veštine, multitasking i intelektualnu radoznalost Blizanaca i Devica. Proizvodi sa slovima, na primer, sa inicijalima vašeg imena, takođe odgovaraju. Važno je da upotreba ovih ukrasa ne izaziva neugodnost ili neprijatnosti.

Rak

Emocionalni, reflektujući i brižni znak Zodijaka, Rak, zahteva pomoćnike da održi unutrašnju snagu i ravnotežu - bisere, akvamarin, selenit. Pored toga, bolje pogledajte nakit u cvetnim bojama ili oblicima.

Lav

Veliki zlatni nakit i bižuterija su obavezni za Lava . A svideće im se i nakit sa simbolima sunca, lava i crtanih likova. Među dragim kamenjem da biste povećali samopoštovanje i bili vidljiviji drugima, obratite pažnju na rubin, mačje oko i topaz.

Škorpija

Vatreni opal i sokolovo oko efikasno rezonuju sa energijom Škorpije. Astrolozi najviše preporučuju za muškarce kožne narukvice sa metalnim elementima, a za žene zlatno prstenje.

Strelac

Za Strelca je izuzetno važno da prati modu i trendove, kao i da koristi nakit sa elementima logotipa brenda. Ako više volite drago kamenje, dajte prednost plavom turmalinu i ametistu.

Jarac

Najbolji prijatelji devojaka, a posebno Jaraca, su dijamanti, smaragdi i briljantni kvarc. Satovi i dugmad za manžetne će pomoći da se naglasi kvalitet tačnosti i odgovornosti. Inače, Jarčevi mogu uživati u sakupljanju vintidž nakita.

Vodolija

Za Vodoliju je pogodan nakit sa slikama meseca, planeta i zvezda. Moderna plastična galanterija će istaći kreativnost i originalnost predstavnika horoskopskog znaka. Ako vam zbog starosti ili profesionalne aktivnosti takvi modeli ne odgovaraju, odlučite se za proizvode sa smaragdnim i briljantnim kvarcom.

Riba

Ribe više vole da nose nakit u srebrnom okviru sa plavim kvarcom, plavim safirom ili akvamarinom. I izaberite nakit sa morskom temom, kao što su školjke, talasi ili morske zvezde. Pravilno odabran nakit je prilagođen osobi, prožima je energijom i pojačava kvalitete znaka, piše sajt Wday. 

Saznajte šta vam poručuje Tibetanski horoskop, koji se smatra najpreciznijim na svetu.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.