Konačno se osećamo kao da možemo verovati svom partneru i da mu otkrijemo naše najdublje misli. Tokom tranzita Mesečevog trigona Marsa pustićemo da nas taj osećaj nadvlada.

Mesečev trigon Mars ima tako da „ne možemo“ da zadržimo svoju tajnu za sebe, što pokreće domino efekat. Ako priznamo nešto veliko, moramo se pripremiti za posledice. Ono što znamo jeste da se ispovedanjem oslobađamo. Istina nas oslobađa.

Lav

Istina je da ćete 14. maja biti raspoloženi da se malo pokažete, iako ovo za vas nije nova vest ono što želite da pokažete takođe je tajna koju ste dugo držali u sebi.

To je, zapravo, pomalo priznanje, i ako ne obavestite nekoga uskoro, počećete da se osećate potišteno, čemu doprinosi i tranzit Mesečevog trigona Marsa. Aspekt Marsa ovde ne želi da ima nikakve veze sa zatvorenim razmišljanjem. Ovde ste da se izrazite i da otpustite ono što ste krili. Očekujte da ćete osetiti veliko olakšanje.

Niste preterano zabrinuti za reakciju na vaše priznanje koliko ste zainteresovani da to samo izgovorite naglas. Postoji nešto veoma oslobađajuće i pročišćavajuće u tome da više ne hodate okolo držeći se ove tajne. Možete verovati osobi sa kojom ćete podeliti svoju priču, i vi to znate. 

Devica

Ono što vas dovodi do mesta gde želite da priznate nešto što ste dugo držali u sebi je činjenica da ste umorni od laganja i da više ne želite da pratite ono što odbija istinu. Danas tokom trigona Meseca na Marsu, želite da se oslobodite tereta koji ste držali predugo.

Dok izlazite sa svojom istinom, možda ćete se plašiti loših reakcija, ali ne bojte se, jer će vam ovo iskustvo pokazati da nije ništa strašno u pitanju i da se to svima dešava. Dobićete podršku.

Jarac

Reći ćete tajnu koju ste zauvek čuvali u sebi. Iako niste sigurni da je značaj ovog priznanja sada bitan, iskoristićete tu šansu i podeliti sa svojim romantičnim partnerom ono što vam je na umu. Uz pomoć Mesečevog trigona Marsakonačno ćete se osloboditi tereta.

Ono što ćete videti da se dešava kao rezultat ovog priznanja je razlog da vas partner voli još više. To što mu verujete je nešto što mu greje srce. Ovo će vas još više zbližiti, piđe sajt YourTango.

Saznajte kojih 5 horoskopskih znakova spadaju u najvernije.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.