Prema horoskopu, Dan je svež, nov je i imamo priliku da ga dočekamo sa pozitivnim stavom. Da, tranziti Marsa umeju da podstiču nervozu, tako da nije uvek lako ostati pozitivnog stava i vedrog duha. Ova 3 horoskopska znaka će danas morati da pokažu čeličnu volju.

Strelac

S vremena na vreme, vaš um se vraća u vreme kada ste samo pravili greške. Koja je svrha vraćanja u prošlost? Šta je urađeno, urađeno je, a ne možete se vratiti i sve to poništiti, pa zašto se mučiti zbog onog što ne možete da promenite? Podložni ste Marsovoj energiji, i kada vas ona pogodi, imate sklonost ka padanju. Potrudite se da se okrenete ka vedijoj strani i ka boljem sutra.

Jarac

Imate tranzite poput Marsa/Meseca postavljene da vas podsete da život nije uvek bio izgrađen na odličnim izborima. Treba da oprostite sebi i da negujete zahvalnost za sve ono što ste postigli. Budite ponosni na sebe. Svi pravimo greške i to je u redu, bitno je samo kada nam prošlost zakuca na vrata da nakon toga samo nastavimo dalje. Bitan je sadašnji trenutak.

Vodolija

Činjenica da ste pogrešili tako davno je i sramota i razlog za ponos, jer ste bili dovoljno budalasti da se usudite da odete tamo kada niko drugi ne bi. Međutim, ništa od ovoga vas ne čini srećnim u sadašnjosti, i videćete da vam danas sećanja na ono što ste nekada bili ne ležu tako dobro, piše sajt YourTango. 

Toliko o tome, Vodolija. Zašto se mučiti ponavljanjem starih, loših vremena kada je sadašnjost tako spektakularna i obećavajuća? To vam je omogućilo prošlo iskustvo, iako to možda i nije toliko očigledno tokom ove lunacije Marsa. Stvorili ste svoj život upravo sada koji je kvalitetan.

Saznajte kojih 5 znakova će imati najviše sreće u ljubavi do 25. maja.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.