Sa dva snažna tranzita Saturna suočićemo se sa velikim izazovima i problemima danas. Saturn se obično pojavljuje sa jednom svrhom, a to je da nam ukaže na pravi put. Ovo su 3 horoskopska znaka koja će danas biti pod najvećim uticajem tranzita.

Ovan

Ako postoji neko ko odbija da vidi sebe kao da ima ograničenja, onda ste to vi sami. Bez obzira što ste u većini slučajeva sami sebi najveći pokretač, morate da vodite računa jer vas očekuju određene granice i poteškoće. Jedini recept da izađete iz ove situacije je upornost.

Blizanci

Stvari koje vam se izdogađale u prošlosti su veoma ostavile traga na vama iako se trudite da to ne pokazujete. Možda ćete otkriti da tokom uticaja Saturna ograničenje pred kojim ste se našli može zapravo biti podsticaj koji ćete moći da koristite u budućnosti. Otvoriće vam se nove prilike i putevi.

Strelac

Današnji tranzit ukazaće vam na to da morate da budete malo iskreniji. Navikli ste na konstantne pohvale i komplimente i čim su izostali, odmah ste krenuli da klonete duhom. Ne možete i u svemu biti najbolji i prvi i vreme je da to prihvatite. Iskoristite slobodno vreme za odmor i preispitivanje.

Saznajte šta vam donosi mesečni horoskop za maj.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.