Jupiter (planeta sreće) ulazi u znak komunikacije Blizanaca, gde će 6. juna formirati Novi ljubavni Mesec u konjunkciji sa Venerom. To znači da svoju ljubav možete sresti gotovo u gradskom prevozu ili jednostavno šetajući ulicom. Kao da će Univerzum stvoriti takve događaje tako da će vam se ceo život spojiti kao slagalica. Evo o kojim znakovima je reč.

Blizanci

Novi ljubavni Mesec 6. juna desiće se u vašem znaku, a u njega će ući Jupiter, koji vlada brakom. Za mnoge Blizance, prvi mesec leta zaista može dovesti do susreta ljubavi. Najverovatnije, poznanstvo će biti zbog obuke ili dugog putovanja. Vaš budući partner može biti stranac, ili neko povezan sa vašom karijerom.

Jarac

Dva puna meseca u vašem znaku tokom leta, plus dug period tranzita Marsa od septembra do kraja aprila u sektoru partnerstva definitivno će doneti novu ljubavu vaš život. Poznanstvo može da se desi na leto, a u početku će se desiti prolazno, možete se samo upoznati, razmeniti kontakte i to je to. Ali od septembra ova osoba može postati aktivnija i biće spremna da promeni mnogo toga u svom uobičajenom životu zbog vas.

Devica

U septembru počinje dvogodišnji ciklus pomračenja u vašem znaku, pa već od 18. septembra možete da uđete u ozbiljnu vezu. Možda počne sa romansom koja je zapravo već postojala početkom marta, ali se nije razvila. Međutim, moguće je da ćete upoznati novu osobu, ali to izgleda olakšava dug period samoće. U avgustu idite na put, prošetajte prirodom, da čujete svoje istinske želje.

Ovan

Crni Mesec će se kretati kroz sektor vašeg ljubavnog života od 30. juna, što znači da može doći do pukotine u postojećoj vezi u vidu izdaje ili vašeg interesovanja za drugu osobu, piše sajt Wday.

Za samca Ovna, Lilit u Vagi će doneti veze koje možda nemaju potpuno zdrav kontekst – ljubavne trouglove, pojavu drugih lica u vezi. Mlad mesec 2. oktobra preokreće vaš svet u smislu toga da će u vaš život ući osoba sa kojom ćete stupiti u brak.

Vage

Od jula postajete izuzetno privlačni  suprotnom polu zbog Crnog Meseca koji ulazi u vaš znak, a već 7. septembra se tamo spaja sa Venerom. Verovatno ćete imati veliku potrebu da otkrijete svoju senzualnu stranu, pa ćete zbog promene imidža prirodno privući nove ljude.

Ovo može biti osoba visokog društvenog statusa, jer će u septembru Mars ući u znak Raka. Pripremite se za jesenju oluju koja će preobraziti vašu sudbinu!

Saznajte šta vam donosi ljubavni horoskop za maj.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Sensa/A.S.