Vikend horoskopod 24. do 26. maja 2024. godine!

OVAN

Očekuje vas vikend pun različitih aktivnosti u kojima ćete uživati. Nova poznanstva i prijateljstva će cvetati. Na poslovnom planu, manji poslovi će napredovati, dok će veći projekti zahtevati više strpljenja. U svakom slučaju, ovog vikenda pokušajte da se odvojite od posla i napunite baterije. Opustite se i uživajte.

BIK

Pred vama su važni trenuci za donošenje teških odluka, posebno u ljubavnom životu. Mogući su i sastanci sa starim prijateljima. Pokušajte da se opustite i ne donosite iznenadne odluke. Vikend je pravo vreme za opuštanje, pa ga iskoristite za to.

BLIZANCI

Ovaj vikend će biti idealan za introspekciju i razmišljanje o životnim ciljevima . Moguće je da ćete upoznati nekog zanimljivog. Usredsredite se na intuiciju i poboljšajte svoju dnevnu rutinu. Važno je iskoristiti svaki trenutak odmora, ali i postići balans između rada i opuštanja.

RAK

Vreme provedeno sa bliskim prijateljima doneće vam udobnost i sigurnost. Pratite svoju intuiciju i koristite meditativno raspoloženje da razmislite o svrsi svog života. Ovo je period kada ste okruženi velikim filozofskim pitanjima o životu, a ovog vikenda ćete dobiti neočekivanu inspiraciju.

LAV

Pazite na sastanke sa bivšim prijateljima koji će pokušati da obnove kontakt. Izbegavajte da ulazite u stare sukobe i slušajte savete starijih. Budite pažljivi i stavite sebe na prvo mesto. Neki ljudi jednostavno ne zaslužuju drugu šansu.

DEVICA

Posvetite se ukrašavanju svog doma i odnosa sa partnerom. Uživaćete u mirnom vikendu bez velikih okupljanja, ali to vam je potrebno sada. Fleksibilnost će biti od suštinskog značaja za rešavanje ličnih pitanja, ali budite pažljivi u komunikaciji da biste izbegli nesporazume.

VAGA

Porodični sporovi bi mogli eskalirati ovog vikenda. Pokušajte da budete mirotvorac i zadržite optimizam koji može pomoći u smirivanju situacije. Neke razgovore jednostavno moramo da vodimo iznova, ali zaključak može biti oslobađajući.

ŠKORPIJA

Možda osećate snažnu empatiju prema ljudima oko sebe i želite da se povežete sa njihovim osećanjima i potrebama. Ovo je vreme da budete saosećajni i pažljivi prema onima koji su vam bliski. Potrudite se da aktivno slušate i pružate podršku drugima kad god je to potrebno. Duboko razumevanje njihovih potreba može produbiti vaše međuljudske odnose i obezbediti emocionalnu vezu.

STRELAC

Jasno razdvojite odgovornosti i stvari koje vas čine srećnim. Fokusirajte se na ono što vas stimuliše i nudi opuštanje. Verujte svojoj intuiciji kada donosite važnu odluku ovog vikenda.

JARAC

Pred vama je kreativan vikend, sa pozivom da istražujete nove mogućnosti. Prihvatite nove perspektive koje vam mogu doneti poslovne prilike. Bogatiji društveni život može vam podići raspoloženje, ali i povećati osećaj ličnog zadovoljstva.

VODOLIJA

Posvetite se porodičnom okruženju ili bezbednom prostoru za prizemljenje i odmor. Ovo je vreme da promenite planove i uživate u druženju. Postoji mogućnost da će neko od vas morati da završi posao tokom vikenda, ali ne dozvolite da vas ova nova činjenica uznemiri i učini da se osećate preopterećeno.

RIBA

Važno je da se opustite i vodite računa o svom mentalnom zdravlju. Za smanjenje stresa i napetosti preporučuje se odlazak na masažu, uživanje u umetničkim aktivnostima ili boravak u prirodi.

Pročitajte veliki horoskop za maj 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.