Mesečni horoskop za maj 2024. godine.

Ovan

Vaše želje će se ostvariti na magičan način. Ali ovo ružičasto predviđanje odnosi se samo na one predstavnike ovog znaka koji su prošli mesec dobro prošli.

Maj će doneti zaslužena priznanja onima koji vole kreativnost. Moguće je da će se jednostavan hobi pretvoriti u posao koji donosi stalni prihod.

Najverovatnije će vam biti vraćen dugogodišnji dug ili plaćen posao koji ste davno radili.Moguće je da ćete poželeti da uđete u ozbiljnu vezu i započnete veliku ljubavnu priču.Nemojte se iscrpljivati dijetama, već se trudite da jedete uravnoteženo.

Bik

Predstavnici ovog znaka moraće da se potrude da ojačaju svoj materijalni položaj. Bikovima će biti važno da posao završe na vreme. U ovom trenutku možete izgraditi ozbiljnu osnovu za uspeh do kraja godine.

Vrlo je moguće da će vam biti ponuđen zanimljiv zajednički projekat. Nemojte to odmah odbaciti - ovo je vaša šansa da postanete sams voj gazda.

U sferi ljubavnih odnosa očekuje vas susret koji će se pokazati zaista sudbonosnim. Mogli bi započeti zajednički život sa tom osobom. Rešavanju porodičnih problema moraćete da pristupite maksimalno taktično - prekomerna direktnost može da vas košta.

Blizanci

Živite za danas i planirajte budućnost bez brige o propuštenim prilikama, a zvezde će vam pomoći da dostignete nove profesionalne visine.

Maj će biti posebno dobar za one koji se bave intelektualnim radom. Sveže ideje i inovativni pristupi biće vaši neizostavni saputnici.

Možete računati na neočekivane novčane dobitke. Sfera ličnog života će zasijati novim bojama. Dom će od vas stalno zahtevati rešavanje nekih hitnih problema. Ne odbijajte ove zadatke - dobrobit vaše porodice zaista zavisi od njih.

Rak

U trci na polju karijere možete prestati da budete lider zbog pojave novog takmičara. Stanite i pustite ga da preuzme vođstvo. I dalje ćete imati priliku da se u potpunosti izrazite.

Predstavnici ovog znaka moraće da pokažu pribranost i tačnost. Samo je tako moguće ostvariti uspeh. Na poslu se očekuje miran period koji treba iskoristiti. Zvezde kategorički ne preporučuju uzimanje kredita ovog meseca i gomilanje dugova..

Lav

Uprkos svom ponosu, moraćete da se obratite kolegama za pomoć. Samo tako ćete moći da postignete visoke rezultate i afirmaciju na profesionalnom nivou. Ako imate liderske kvalitete, očekuje vas uspeh.

Neće vam biti teško da svojim entuzijazmom zarazite svoje kolege. Uspešno realizovan projekat doneće ne samo slavu, već i dostojnu nagradu za uloženi trud. Usamljeni Lavovi mogu da računaju na obećavajuću romansu, ali samo ako ne očekuju prvi korak, već sami pokrenu vezu.

Devica

Mesec će sa sobom doneti mnoge izazove, ali to ne znači da ne vredi pokušavati da ih rešite. Device treba da se bave rutinskim poslovima bez žurbe.

Moguće je povećanje prihoda. Vaš hobi ili slobodni posao će konačno postati izvor prihoda. Kuća će postati mesto koje ćete doživeti kao pouzdanu tvrđavu. Ne tražite romantične avanture kako ne biste postali žrtva prevaranta.

Vaga

Sve što uradite završiće se savršenim rezultatom, ali samo ako su vaše namere dobre. Maj će biti posebno dobar za Vage zaposlene u socijalnoj sferi i one koji su volonteri. Mesec će od vas zahtevati najveće poštenje i iskrenost. Ne pokušavajte da sakrijete nešto od druge polovine.

Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu započeti novu vezu. Najverovatnije će vas neko od zajedničkih prijatelja upoznati sa budućim partnerom, pa nemojte odbijati pozive na žurke.

Škorpija

Očekuje vas mnogo prijatnih iznenađenja, pa se pripremite za dugo očekivani potez ili velike kupovine koje možete lako da finansirate.

Ovo je odličan period za Škorpije u oblasti preduzetništva - partneri će vam ponuditi nekoliko novih profitabilnih šema koje vredi sprovesti. Pokušajte da ne pozajmljujete novac, jer možete izgubiti dobrog prijatelja.

Lični život će zadovoljiti harmoniju i potpuno međusobno razumevanje. Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu sa bivšom ljubavlju da započnu ponovo romansu.

Strelac

Poželećete da pobegnete od monotonije. Kada se pojave nevolje, naučite iz njih sve korisne lekcije. Na poslu su mogući skandali i svađe zbog osobe koja je došla ne tako davno, ali je već uspela da unese zabunu u dobro uigrani tim. Ne brinite - sve će biti otkriveno.

Porodici će biti potrebna pomoć oko životnih problema. Često će vam se obraćati za savet i podršku. Usamljeni Strelčevi će svaku romansu brzo prekidati.

Jarac

Mesec obećava da će biti prilično izazovan u svakodnevnim stvarima. Pokušajte da ne trošite previše novca, čak i ako će finansijski prihodi dolaziti u stalnom toku.

Slobodni Jarčevi mogu konačno osvojiti pažnju osobe koja je dugo bila predmet njihovih romantičnih snova. Ljubomora je moguća u dugim vezama.

Vodolija

Ako već duže vreme želite da promenite profesiju ili radno mesto, vreme je da preduzmete korake u tom pravcu. Delujte odlučno, a zvezde će vam pružiti svu podršku i dati vam mnogo šansi za uspeh.

Posebnu sreću uživaće oni koji su se odlučili na kardinalne promene. Pitanje finansija može postati kamen spoticanja. Ne pokušavajte da popravite situaciju lakim novcem. Usamljene Vodolije neće imati vremena za zabavu - sve njihove misli biće usmerene samo ka ličnom rastu.

Riba

Maj će od vas tražiti maksimalnu emocionalnu suzdržanost, što vam, naravno, neće biti lako. Samo uravnoteženi predstavnici ovog znaka moći će da napreduju u karijeri i ostvare značajne finansijske dobitke.

Morate biti kreativniji na poslu. Neočekivani finansijski troškovi mogu da vas uznemire, ali svi će biti povezani sa porodicom.

Lični odnosi mogu započeti novi krug razvoja. Vaša srodna duša će pokušati da unese novu notu u vezu organizovanjem slobodnog vremena. Čak i ako vam se ne sviđaju sve ideje, prihvatite ovu inicijativu sa zahvalnošću.

Saznajte šta donosi pomračenje u Vagi 25. marta 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Atma/Sensa/A.S.