Mesečni horoskop za februar 2024. godine!

Ovan

 U vama se budi sposobnost saosećanja sa drugima, što stvara čvrsta prijateljstva sa veoma zanimljivim ljudima. Razmenjujete iskustva koja će vas pomeriti malo dalje u životu, a možda se povežete na poslu i započnete zajednički projekat. U ovom periodu bićete skloniji zdravstvenim tegobama, tako da ne treba preterivati sa oduševljenjem novim stvarima. Usporite malo, bar ćete imati vremena da razmislite o svemu i nećete se ponašati impulsivno.

 Energija koja je pokretala Ovnove polako će se smanjivati početkom godine, a na njih će najviše uticati Mesec i njegove promene. Vodite računa o svom zdravlju između mladog i punog Meseca. Nemojte iscrpljivati svoje telo, posebno varenje.

 U februaru, vaša sposobnost da slušate i razumete druge će takođe biti mnogo jača. S druge strane, to bi vas moglo podstaći da razmislite o svojoj svrsi i kako vam život ide. Iako samoća nije tipična za vas, ovog meseca ćete uživati u samoći.

Bik

 Februar će biti naporan mesec pun posla za Bika. Vaša motivacija za rad će se višestruko povećati, a posao će u ovom periodu postati vaša glavna životna aktivnost. Zahvaljujući velikoj dozi odlučnosti u radu, ostvarićete visoke finansijske prihode i stalno ćete ići napred. Ipak, pazite da ne preterujete; moglo bi da te udari u glavu. Hranite se zdravo i ne zaboravite da se opustite. Vaši prijatelji će želeti da provode vreme sa vama ovog meseca, zato ih nemojte odbijati.

 Mars će imati veoma pozitivan uticaj na vaš rad. Stalno ćete imati nove ideje, volećete da idete na posao, a nećete moći da prestanete da razmišljate o njemu čak ni kod kuće. Ova inicijativa može poboljšati vaš odnos sa vašim pretpostavljenim.
Takođe, može doći do povećanja fizičke aktivnosti. Ponekad imate negativnu percepciju pravila i odnosa, pa razmislite o tome u šta se upuštate i posledicama.

Blizanci

Februar će biti malo naporan za Blizance. Provešćete dosta vremena na poslu, pa nećete imati vremena za svoje hobije. Ovo može uticati na vaše mentalno zdravlje i poželećete da se izolujete od drugih ljudi. Ovo ne mora da znači nešto loše; trenuci provedeni u samoćipružiće vam priliku da razjasnite svoja osećanja, ali ne dozvolite da vas negativan stav prema životu proguta. Mogli biste propustiti nešto važno.

 Loše raspoloženje može uticati na druge aspekte vašeg života, pa pokušajte da odvojite svoje slobodno vreme kako biste se pobrinuli za svoje mentalno blagostanje. Vaše telo će takođe morati da provede neko vreme u prirodi, pa dozvolite sebi to. Takođe ćete biti pod jakim uticajem Sunca. Zahvaljujući njemu, otkriće se vaša sposobnost da odgajate i razumete decu, a samim tim i da rešavate probleme sa kojima do sada niste mogli da se nosite.

Rak

 Februar Rakovima donosi određenu dozu samopouzdanja, posebno na poslu. Više se nećete plašiti da kažete šta volite, a šta ne, zahvaljujući čemu će nadređeni početi da vas doživljavaju kao sebi ravnog. Tokom ovog perioda iznenadićete sebe svojom kreativnošću i svežim idejama na poslu iu privatnom životu. Dakle, iskoristite ovo i ne plašite se eksperimentisanja.

 Ovaj mesec će biti uspešan, najviše zahvaljujući snažnom uticaju Jupitera. Isticaćete se na radnom mestu, a vaši nadređeni će biti veoma zadovoljni idejama koje iznosite. Međutim, vaš uspeh će doneti i veću odgovornost. Nemojte se plašiti da to prihvatite.
Vaš uspeh u karijeri će se odraziti na vaš privatni život i sve će ići glatko. Unesite novu iskru u vašu vezu; vaš partner će takođe ceniti kreativnost. Iskoristite ovaj uspešan period i odvedite partnera negde na putovanje ili se jednostavno odmorite i odvojite vreme jedno za drugo. Oboje to zaslužujete.