Venera je u Ovnu, koja se danas sastaje sa Severnim čvorom.  Ovo nam ukazuje gde da usmerimo pažnju i kako da dobijemo najbolje rezultate u ljubavi i drugim oblastima našeg života gde su srca uključena.

Ovan

Ljubav je divan osećaj jer se preliva i na druge oblasti vašeg života. Danas ćete biti srećni. Život vam ide u dobrom smeru i samcima i onima koji su u vezi. Možete da se opustite jer sve ostalo dolazi na svoje mesto.

Bik

Možda nećete dobiti završetak koji želite u svađi, ali zašto dozvoliti da vam to pokvari dan? Vreme je da prihvatite stvari koje ne možete da promenite i da nastavite dalje.

Blizanci

Morate mudro odabrati blisko okruženje. Danas možete odlučiti da se otvorite osobi koja nije vaš partner. Ovo bi moglo stvoriti malo napetosti u vašem ljubavnom životu u budućnosti. 

Rak

Danas želite da vaša osoba ulaže u vas onoliko koliko vi ulažete u nju. Tražite uzajamno poštovanje i ne želite da se zadovoljite manjim. Dobar je dan da razgovarate o tome i vidite da li možete doći na istu stranicu.

Lav

Život je prekratak da bi se igrao na sitno, a želite da da idete na velika ulaganja u ljubavi, posebno kada ste sveže zaljubljeni. Putovanje sa partnerom vam se smeši. Želite da uradite nešto romantično i zabavno da stvorite uspomene. 

Devica

Danas, tajna zaljubljenost neke osobe u vas biće otkrivena. Možda osećate da se nekoj osobi sviđate, ali ona tu informaciju želi da podeli i sa drugima. 

Vaga

Ljubav može biti tako teško pronaći, ali kada imate dobre prijatelje, možda je malo lakše. Prijatelj možda zna savršenu osobu koja će vam namestiti sastanak na slepo.

Škorpija

Dobro je voleti druge, ali danas treba da se posvetite sebi. Usmerite pažnju na vežbanje i vraćanje u formu. Briga o sebi može biti jedan od najvećih oblika ljubavi koju možete izraziti. 

Strelac

Srce ne može da kontroliše koga voli. Možda ćete upoznati nekoga u drugoj državi u koga ćete se zaljubiti. Razmislite da li želite da održavate takvu vezu ili ne.

Jarac

Neko možda ima ili razmišlja o tajnoj aferi. Ako saznate, možda ćete se zapitati da li bi trebalo da kažete. Razgovor može biti teška odluka, a danas ćete želeti da razmislite o tome pre nego što preduzmete akciju.

Vodolija

Danas bi mogao biti najbolji dan da razgovarate o budućnosti i podelite ono što vam je na srcu. To je velika odluka! Idite u kupovinu ili istražite načine da postavite pitanje, piše sajt YourTango.

Ribe

Ljubav se može poboljšati na način na koji nikada niste mislili da je moguće, ostvarujući sve snove o romansi, koje ste imali. Željni ste da se usredsredite na male stvari zbog kojih veza funkcioniše. Vreme je da promenite stvari i učinite ih zanimljivim, a partnera možete da upoznate još bolje nego ranije.

Pročitajte mesečni horoskop za maj.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.