Saznajte šta vam donosi ljubavni horoskop za 12. april 2024. godine.

Ovan

Odvojite malo vremena da sagledate celokupan odnos sa partnerom. Definitvno morate da poradite na komunikaciji i empatiji u vezi. Kada se suočavate sa izazovima, otvoren um i iskrena želja da razumete perspektivu vašeg partnera mogu vam pomoći da prevaziđete sve prepreke kao tim. Posvetite svoje vreme negovanju odnosa upuštajući se u duboke razgovore.

Bik

Zvezde su danas na vašoj strani. Bilo da je u pitanju slučajni susret u kafiću ili prijateljski razgovor sa komšijom, morate iskoristiti priliku da pokažete svoju šarmantnu ličnost. Neka vas ovo ne ometa da izađete iz zone komfora i povežete se sa novim ljudima.

Blizanci

Biti previše direktan u komunikaciji nije dobro. Iako je iskrenost važna, ne zaboravite da budete ljubazni. Vaša direktnost bi zaista moglo nekoga da povredi. Ciljajte da izgradite nove odnose, ali budite svesni koliko su reči moćne.

Rak

Na ljubavnom planu se osećate pomalo potišteno. Ako vam se čini da nedostaje duboka veza za kojom žudite, trebalo bi da preuzmete inicijativu da rasplamsate žar. Vaša erotska privlačnost i osećaj za flert mogu učiniti magiju u održavanju interesovanja. Pokažite im svoju dubinu ljubavi i dozvolite da ih vaša hemija privuče i približi vama.

Lav

Provedite kratko vreme ugađajući svojoj porodici. Zagrljaj može reći sve o vašim osećanjima prema njima. Kroz ovaj proces odnosa otkrićete da ćete požnjeti ono što posejete, a ljubav i briga koju vraćate biće više od onoga što dobijate. Vašeg partnera će privući vaša zahvalnost i ojačaće vezu.

Devica

Manja mentalna neusklađenost može dovesti do zanimljivih susreta. Slučajni sastanci mogu vam doneti neverovatnu radost. Bez obzira na veliku količinu stresa i svakodnevnih obaveza, pokušajte da brinete o sebi i posvetite se svom romantičnom životu.

Vaga

Možda ćete osetiti nalet sumnje u svoj romantični status. Možda je prva sumnja koju ćete imati jeste da li ste na pravom mestu. Zapamtite, samo je pitanje vremena kada ćete ih prevazići. Ove aktivnosti bi vam mogle pomoći da pronađete svoj unutrašnji mir i da se razvijete kako biste se približili razumevanju šta zaista želite u vezi.

Škorpija

Istražite misao o otkrivanju novih mesta i romantičnom provodu sa svojim partnerom. Bilo da se radi o osamljenoj plaži ili šarmantnoj gostionici u prirodi, dopustite da vas u potpunosti odnese snaga avanture. Planirajte putovanje koje će razbuktati vaše strasti i produbiti vezu. 

Strelac

Ljubav nije samo ushićenje, već i razvijanje nečeg trajnog. Dajte sebi vremena da vidite da li su vaše želje i odnosi usklađeni. Morate da razumete šta osoba traži i da vidite da li ste na istom nivou posvećenosti. Dozvolite sebi da se usidrite u stvarnosti ljubavi.

Jarac

Iskoristite moć bliskog prijatelja koji dobro sluša; mogu vam pružiti smernice koje su vam potrebne da idete ka ljubavi. Razgovarajte iskreno. Razmislite o tome da se priključite određenim aktivnostima i događajima, gde možete da steknete nova poznanstva i da stvorite priliku da sa nekim uđete u vezu.

Vodolija

Možda vam se čini da vas univerzum tera da razmišljate i čekate. Međutim, nemojte gubiti nadu. Znajte da ovo možete da prebrodite i da vas čeka svetlo na kraju tunela. Budite spremni da prihvatite nepredviđene i trenutke. Moguće je da ćete sresti nekoga izvanrednog ko će zapaliti vatru u vama.

Ribe

Iako je vaša namera čista i dobra, čini se da univerzum govori da će se to dogoditi ako je pravi trenutak. Popravljanje veze bilo bi nepromišljeno jer može dovesti do još veće konfuzije. Ali za sada, zadržite svoje gestove i iskrena priznanja za kasnije. Neka vam današnji dan bude vreme za razmišljanje kako bi vaša osećanja mogla da zasijaju i pokažu vam pravac u kom treba da krenete.

Saznajte šta vam donosi ljubavni mesečni horoskop za april 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.