Vikend horoskop od 12. do 14. aprila 2024. godine!

Ovan

Ovaj vikend je idealno vreme da preuzmete inicijativu i istražite nove avanture. Budite hrabri i iskoristite svoju energiju da istražite nešto što vas zanima. Možda je to nova aktivnost ili čak putovanje na novu destinaciju. Neka vas vaša strast vodi i otvorite se novim mogućnostima.

Bik

Opustite se i uživajte u malim stvarima ovog vikenda. Ovo je vreme za uživanje svim čulima, bilo da je u pitanju ukusan obrok, opuštajuća masaža ili šetnja prirodom.

Pronađite način da se povežete sa svojim telom i uživajte u trenutku. Takođe, pokažite inicijativu u stvaranju harmonije i stabilnosti u ljubavnoj vezi. Razmislite o tome kako možete na praktičan način izrazite svoju ljubav i brigu prema partneru.

Blizanci

Ovaj vikend je savršen za druženje i komunikaciju. Organizujte sastanak sa prijateljima ili porodicom i provedite vreme u prijatnom razgovoru i smehu. Budite otvoreni za nove ideje i budite spremni da ih razmenjujete sa drugima.

Ovo je idealan vikend za razmišljanje o vašim potrebama i snovima, kao i za postavljanje emocionalnih granica tamo gde je to potrebno.

Rak

Uspeh na poslu pratiće vas cele nedelje, a subota se samo nadovezuje. Imaćete priliku da se odmorite tek u nedelju, iskoristite je pametno.

Lav

Pronađite aktivnost ili projekat koji vam omogućava da pokažete svoj talenat i strast svetu na svoj jedinstven način. Možda je to izlazak na scenu i pokazivanje vaše umetnosti ili liderstva u vođenju projekta.

Ovaj vikend je idealan za iskazivanje vaše urođene kreativnosti i samopouzdanja. Nemojte se plašiti da budete u centru pažnje i pokažite svoje prave boje. Dodirnite svoju unutrašnju vatru i pustite da vaša svetlost sija, jer svetu treba vaša inspiracija.

Devica

Posvetite se ravnoteži između produktivnosti i opuštanja. Uživajte u organizaciji i planiranju, ali ne zaboravite da je važno i da sebi date vremena za odmor i opuštanje. Dozvolite sebi da se odmaknete od svakodnevnih obaveza i usporite tempo. 

Vaga

Oslobodite svoju kreativnost i otkrijte nove načine da uživate u lepoti života. Razmislite o organizovanju neobične aktivnosti sa prijateljima ili voljenom osobom, kao što je piknik na neobičnoj lokaciji ili poseta umetničkoj galeriji koju ranije niste istraživali. Budite otvoreni za nova iskustva i ideje koje vam se nude.

Škorpija

Dozvolite sebi da se potpuno prepustite komforu. Možete rezervisati vikend za opuštajuće aktivnosti kao što su spa tretmani, meditacija ili čitanje omiljene knjige. Važno je da se fizički i emocionalno odmorite da biste napunili baterije i osećali se osveženo. 

Strelac

Budite motivisani da se posvetite zadacima koje ste možda odložili ili koji zahtevaju vašu pažnju. Postavite jasne ciljeve za ono što želite da postignete i organizujte svoje vreme da ih postignete. Budite proaktivni u rešavanju problema i prepreka koje se mogu pojaviti. Važno je ne plašiti se izazova, već ih videti kao prilike za rast i napredak. 

Jarac

Razmislite o koracima koje morate preduzeti da biste ostvarili svoje dugoročne planove. Možda je vreme da napravite novu listu prioriteta i razvijete strategiju za postizanje svojih ciljeva. Budite disciplinovani i posvećeni svojim obavezama, ali ne zanemarite ni vreme za odmor i opuštanje.

Vodolija

Posle gužve i ogromnog stresa i manjih finansijskih gubitaka, napunite za vikend kadu, opustite se i bindžujte serije. Imajte na umu da impulsivnost i tvrdoglavost mogu izazvati svađe između vas i voljenih. U nedelju izbegavajte kritike i porodične svađe.

Ribe

Budite hrabri i započnite razgovore ili aktivnosti koje će produbiti vaš odnos sa voljenom osobom. Pokažite svoju ljubav i podršku na konkretan način, bilo kroz male gestove pažnje ili organizovanjem romantičnog sastanka. Takođe, budite otvoreni za nove ljubavne mogućnosti i dopustite intuiciji da vas vodi u izboru partnera ili otkrivanju novih mogućnosti za ljubav.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Sensa/A.S.