Ove srede, tri horoskopska znaka doživeće ljubavni preokret, usled uticaja Venere u kvadratu Plutona. Ovde je da nam da nadu i da nam stavi do znanja da smo mi pokretačka snaga promene koja nam dolazi. Danas ćemo ponovo naći interesovanje za romantiku i u tome će ovi horoskopski znakovi imati sreće. 

Devica

Danas će vaš partner biti očaran vama, a vi ćete u toj pažnji uživati. Razlog zašto je ovaj tranzit u ovom trenutku koristan je taj što je jedan od vas morao da se pojača i vrati „sjaj“. Dobro za vas što ste u mogućnosti da iskoristite dan u najboljem raspoloženju.

Pluton vam daje samopouzdanje kada je u pitanju održavanje ovog stava ljubavi, a vaš partner će to i te kako primetiti. Ovo vam donosi veliku sreću.

Vaga

Nemojte se iznenaditi ako vidite da vaša trenutna romantična veza prelazi iz mlake u vatrenu tokom Venere u kvadratu Plutona, ove srede. Vreme je za promenu, i dok volite da kontrolišete stvari u svom životu, možda ćete otkriti da ste otvoreni za brze promene. Venerina energija uliće vam radoznalost i hrabrost da uplovite u nove i neočekivane stvari.

Škorpija

Poznata je činjenica da tranzit Plutona stiže pravo u srce ljudi sa znakom Škorpije. Kada je taj tranzit povezan sa Venerom, kao što je danas, lično ćete osetiti kako ljubav utiče na vaš život na bolje. Očekuje vas novo i divno poznanstvo. Sreća je danas na vašoj strani.

Saznajte šta vam donosi vikend horoskop.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.