Sa Venerom u Biku na našem kosmičkom nebu, ukorenjeni smo u ljubavi. Venera, planeta ljubavi i lepote, radi u tandemu sa Bikom, horoskopskim znakom koji predstavlja odlučnost i tvrdoglavost. Kada se ove nebeske sile spoje, postajemo neustrašivi. Ova 3 horoskopska znaka boriće se sa ljubavnim izazovima.

Blizanci

Kada volite, dajete sve od sebe. Verovati ljudima za vas je već dovoljno teško. Međutim, tokom Venere u Biku, počinjete da vidite svetlost i ono što shvatate da je izvodljivo. Ako vas istina oslobodi, možda ste na putu da rešite situaciju koja vas sputava. Budući da niste neko ko želi da bude zadržan, možda ćete se pomiriti sa svojom neuzvraćenom ljubavnom pričom i otkriti da je to nešto što možete i da ćete prevazići.

Devica

U stara vremena, krivili biste sebe što niste dovoljno dobri, kada vam osoba ne uzvrati osećanja.  Tokom Venere u Biku, videćete da ste dali previše vremena i truda osobi koja vas ne zaslužuje. Izvući ćete najbolje iz ove situacije i nastavićete ponosno dalje.

Strelac

Pošto možete da stvorite svet fantazije koji je bogat i veličanstven, takođe ste otkrili da u svoju fantaziju možete uključiti ljude iz stvarnog života. Problem je u tome što ste počeli da se zaljubljujete u idealizovanu sliku osobe. Venera u Biku će podstaknuti vaše buđenje.

Saznajte šta vam donosi vikend horoskop.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.