Pošto je Mars poravnat sa Plutonom, moraćemo da istupimo i reagujemo. Ovo je ozbiljno jedan od onih 'akcionih' tranzita. Pošto ovu akciju primenjujemo na ljubav i romansu, otkrivamo da je najbolji put kojim treba da idemo onaj koji otvara naša srca i um za osobu koju volimo. Ova 3 horoskopska znaka izboriće se za sreću.

Lav

Danas morate da ostavite ego po strani ako želite da iskusite pravu sreću. Provešćete izuzetno lep dan sa partnerom. Tranzit Mars/Pluton vas tera da se povučete i razmislite šta vaš partner želi. Uvek ste mislili da želi ono što vi želite, ali otkrivate kako je postizanje kompromisa bolji put.

Vaga

Današnji tranzit vam donosi puno novina. Imaćete mogućnost da ispravite stvari koje ste želeli. Sreća če biti na vašoj strani koja će vam doneti pomirenje sa partnerom.

Jarac

Maksimalno iskoristite ovo poravnanje Marsa i Plutona i potruditi se da vidite obe strane medalje. Kompromis sa voljenom osobom je najbolji potez koji možete napraviti, i na sreću, prihvatili ste tu ideju. Pokazaće svoju velikodušnost danas, piše YourTango.

Saznajte šta vam donosi veliki novčani horoskop za maj.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.