Kada govorimo o ostvarenju snova, obično mislimo na naše nade i želje, a ne na realne snove. Čudno je kako se ta dva sveta susreću. Znamo da ako prihvatimo san i uložimo napor, velike su šanse da će se ostvariti.

Za tri horoskopska znaka koji znaju koliko su truda uložili da stvore nešto posebno za sebe, videćemo kako tranzit poput Mesečevog trigona Plutona uklanja poslednje prepreke i omogućava da ostvare svoju sudbinu.

Bik

Vi ste uporna ličnost koja će ići do kraja da ostvari to što želi, a danas će vam se svi napori isplatiti. Tranzit, Mesec u trigonu Plutona, daje vam do znanja da posao koji je pri ruci neće obaviti sam od sebe. Morate da preuzmete stvar u svoje ruke.

Imate bezgranični entuzijazam koji će vas odvesti do vrha. Ne prihvatate ništa osim ostvarenja sna, što bi moglo značiti čak i novi posao ili lep početak nove ljubavne priče.

Škorpija

Volite da kontrolišete stvari, i ako biste mogli da kontrolišete svoj budući pravac, sigurno biste uskočili u taj voz. Morate da se opustite i da pustite da stvari idu svojim tokom. Danas će vam se pružiti izuzetna prilika da ostvarite svoj san, iskoristite je.

Strelac

Današnji tranzit vam pruža moć i govori vam da vas ništa neće zaustaviti. Čak i da vam nešto stoji na putu, našli biste način da to prebrodite. Jedna bliska osoba pomoći će vam da sve sprovedete u delo.

Saznajte šta vam donosi veliki novčani horoskop za maj.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.