Mesečev trigon Merkur u Biku predstavlja savršeno vreme za prevazilaženje borbe i da znamo da nam ono kroz šta smo sada prolazili predstavlja jednosmerna vrata. Energija Bika nam daje stoičku snagu i omogućava nam da vidimo da smo jači od svojih problema. I ne samo to, sa Merkurovim lunarnim dodirom ubačenim tamo, možda ćemo se čak osećati kao da smo sve shvatili. 

Blizanci

Dok energija Bika pravi svoj poslednji udar u vašem životu pre nego što sezona Blizanaca počne, otkrićete da je taj težak teret koji ste nosili godinama sada  otišao.

Dakle, čini se da tokom Mesečevog trigona Merkur u Biku, možete preboleti nešto, a kada razmislite o tome koliko ste vremena uložili da ovoj 'stvari' date važnost, možda ćete se zakikotati nad idejom da ste je izbacili. Nešto u vašem životu će se zauvek promeniti, a sve je tako pozitivno i nagrađujuće.

Vaga

Za vas je vreme da napravite mesto za nove stvari. Ne možete se otarasiti osećaja da vam se sprema nešto veliko. Ova 'velika' stvar je pozitivna i oslobađajuća. Prepreke koje su vas u jednom trenutku sprečile da krenete napred sada su prošlost. NIzbor je jasan, a Mesec u trigonu Merkur u Biku vam pomaže u tome.

Uvidećete da je 15. maj za vas toliko srećan dan da ne možete, a da se ne osećate kao da vam je život konačno presekao put. Iako ste oduvek imali oštar um i samouveren način da se bavite stvarima, videćete da tokom trigona Meseca sa Merkurom u Biku, komunikacija vam ide kao od ruke.

Ribe

Evo dana koji vam obećava izlaz iz tame koju ste sami sebi izgradili, Ribe. Iako niste uvek u teškoj situaciji, povremeno se upustite u način razmišljanja koji vas jednostavno neće pustiti. U sredu ćete moći da tačno odredite šta vam više ozbiljno ne funkcioniše. Ovo je bila vaša prepreka i vi ćete je danas savladati. Mesečev trigon Merkur u Biku ima snažan uticaj na vaš život, piše sajt YourTango

Saznajte šta vam donosi retrogradni Uran do kraja maja.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.