Horoskop predviđa da će 6. juna 2024. mlad Mesec ulazi u znak Blizanaca. Ovaj tranzit stavlja fokus na komunikaciju i odnose, pa će većina znaka Zodijaka doživeti ključne transformacije, a Jupiter u Blizancima nateraće nas da promenimo način razmišljanja i da zaronimo u sticanje znanja. Ovo su horoskopski znaci na koje će najviše uticati mlad Mesec u Blizancima 6. juna.

Blizanci

Sanjate izvan okvira stvarnosti. Vaš svet se otvara novim prilikama i optimizmu. Zadaci koji su izgledali zastrašujuće sada deluju lakše jer ste optimističniji i spremniji da istražite kako da prevaziđete izazove. Mlad Mesec vam nudi priliku da učite. Jupiter osvetljava vaše srce potencijalom, ali morate da budete praktični. I ljubav je vezana za tu energiju. Budite lojalni sebi, to je najbolji način da ostvarite svoje snove.

Devica

Mlad Mesec u Blizancima tera vas da postavte ciljeve svoje karijere i sanjate velike snove. Možda ćete se osećati rasejano i biti skloni preteranom razmišljanju. Nemojte postati svoj najveći neprijatelj. Usredsredite se na sva svoja dostignuća, velika i mala. Znate kako se naporno radi i stiže tamo gde želite. Verujte sebi. Možete da oživite neki stari projekat ili postanete lider u budućnosti.

Strelac

Analizirate svoje prethodne veze. Mladi Mesec vam daje alate potrebne da ne pravite greške iz prošlosti, već da učite iz njih. Bićete otvoreniji za pomirenje i isceljenje koje donosi ovaj tranzit. Samo primenite lekcije iz prošlosti. Setite se iskustva – osvrnite se iza sebe, a zatim pogledajte u sadašnjost i vidite u kom pravcu želite da idete. Najbolji odnos imate sa samim sobom - naučite to da gradite, da rastete i sebe negujete.

Ribe

Mlad mesec u Blizancima revitalizuje vaš dom, porodicu i prijateljstva. Povezujete se sa zajednicom, a mlad Mesec sve čini mnogo većim i važnijim. Ta energija može da bude očaravajuća i primamljiva, ali i da izaziva anksioznost. Proverite potencijal i izglede. Ipak, Saturn u vašem znaku je vaš saveznik i može da promeni igru. Dok otkrivate svoj odnos sa ljudima oko sebe, čvrsto verujete i napredujete.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Srnsa/Z.A.