Pogledajte ove 3 slike i izaberite Mesec koji vam se najviše dopada da biste otkrili kakvu poruku ima za vas. Ne razmišljajte previše, prepustite se intuiciji.

Pun Mesec među cvećem

mesec3_1409654708(1).jpg
Shutterstock Pun Mesec otkriva šta je potrebno vašoj duši leta 2024

Ako ste izabrali pun Mesec među cvećem, vašoj duši su potrebni lepota, rast i harmonija. Ovaj Mesec simbolizuje vreme cvetanja i povezivanja s prirodom. Dobar je trenutak da ulepšate svoj život, bilo da je u posredi baštovanstvo, uređenje ličnog prostora ili kreativne aktivnosti. Cveće takođe predstavlja odnose i međuljudske veze. Provedite vreme sa voljenim osobama, izgradite i ojačajte važne veze u svom životu. Okružite se ljudima i stvarima koje vam donose radost i mir.
Savet: Svaki dan odvojite vreme za uživanje u prirodi. Bilo da je reč o šetnji parkom, negovanju bašte ili samo divljenju cveću, ovi trenuci povezanosti s prirodom doneće vam mir i unutrašnju ravnotežu.

Pun Mesec među paperjastim oblacima

mesec 2_598439609.jpg
Shutterstock Pun Mesec otkriva šta je potrebno vašoj duši leta 2024

Izbor punog Meseca među paperjastim oblacima ukazuje na potrebu za sanjanjem, mentalnom jasnoćom i slobodom. Ovaj Mesec sugeriše da vaša duša žudi za trenucima razmišljanja i bekstva od svakodnevice. Možda treba da napravite pauzu i dozvolite sebi da sanjate, planirate i meditirate o pravcu kojim želite da idete. Paperjasti oblaci takođe simbolizuju čistoću i nadu. Neka vam misli budu čiste, oslobodite se stresa i anksioznosti. Budite otvoreni za nove perspektive i ideje, dozvoljavajući sebi da istražujete nove mogućnosti.
Savet: Odvojite vreme za meditaciju i razmišljanje. Čak i nekoliko minuta tišine dnevno može vam pomoći da razbistrite svoje misli i pronađete nove pravce i rešenja za svoj život.

Pun Mesec među planinama

mesec1_1935143378.jpg
Shutterstock Pun Mesec otkriva šta je potrebno vašoj duši leta 2024

Ako birate pun Mesec među planinama, to odražava vašu potrebu za stabilnošću, otpornošću i vezom sa zemljom. Planine simbolizuju unutrašnju snagu i sposobnost da se savladaju prepreke. Vaša duša žudi za sigurnošću i čvrstim osloncem. Ovo je vreme kada je važno da se fokusirate na jačanje temelja vašeg života, bilo da se radi o karijeri, odnosima ili ličnom razvoju. Planine takođe ukazuju na potrebu da provedete vreme u prirodi, povežete se sa energijom zemlje i pronađete ravnotežu i mir usred izazova.
Savet: Planirajte šetnje ili izlete u prirodu. Provođenje vremena usred planine doneće vam bistrinu, mir i obnovu unutrašnje snage. Iskoristite ove trenutke da postavite svoje namere i ponovo procenite svoje prioritete.

Bez obzira na to koji Mesec ste izabrali, svaka poruka je vredan vodič za slušanje i ispunjavanje potreba vaše duše ovog leta. Neka vam ove lekcije pomognu da se krećete kroz letnju sezonu sa mudrošću, mirom i radošću.

BONUS VIDEO:

Dušan Blagojević - Kako da nađete ljubav MONDO/Uroš Arsić

Sensa/Z.A.