Horoskop predviđa da 4. jul 2024. podrazumeva tešku introspekciju i razmatranje promena, a 3 horoskopska znaka će ovaj četvrtak biti spremni da se transformišu i njihovi životi promeniće se nabolje.

Blizanci

Ako ste se suzdržavali da krenete napred, 4. jula, tokom Meseca u kvadratu Neptuna, odlučujete se na čin hrabrosti. To može biti rezultat toga što su vas drugi inspirisali da uradite nešto što ste vi odavno hteli da uradite. Više niste samo posmatrač. Želite da učestvujete, a sada osećate potrebu da izađete izađete iz svoje zone komfora iako to izgleda strašno.

Devica

Ono što menja vaš život nabolje, 4. jul, je odgovor na potrebu u vama koja je zapaljena astrološkim tranzitom Mesečevog kvadrata Neptuna. Počinjete da se osećate kao da gubite vreme. Odlagali ste probleme  i ovo je prvi dan kada ste odlučili da se suočite sa njima. U mogućnosti ste da iskoristite snagu i ostvarite veliku promenu. Ovo je fantastičan dan za vas.

Strelac

Danas morate duboko da sagledate sopstvena 'tajna' osećanja i da se sa njima realno pozabavite. Ako ste ljubomorni na nekoga, onda morate da razmislite zašto se tako osećate. Tokom Mesečevog kvadrata Neptuna, 'razmišljanje' donosi rezultate. Iskoristićete hrabrost Strelca i suočiti se sa stvarima direktno. I počećete da menjate svoj život radikalno i nabolje. Iskoristite poziv za buđenje.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.