Horoskopodređuje i to koja boja novčanika bi mogla da vam donese novac. Da biste privukli sreću i bogatstvo, sva sredstva su dobra. Koje boje treba da bude vaš novčanik prema vašem horoskopskom znaku? Možda je boja samo jedna od karakteristika objekta i utiče samo na estetsku percepciju. Ali astrolozi i stručnjaci za feng šui sigurni su da nije sve tako jednostavno. Prava boja novčanika može uplašiti ili, obrnuto, privući sreću, sreću i bogatstvo. Na primer, boja novčanika je veoma važna sa stanovišta finansijskog blagostanja. I svaki horoskopski znak ima svoje.

Ovan 

Planeta zaštitnik Ovna je Mars. Stoga je sasvim logično da crvena boja donosi sreću predstavnicima ovog znaka. I ne samo novčanik, crvena može biti i maramica, navlaka za mobilni telefon ili laptop ili navlaka za pasoš.
Koje druge boje su pogodne: bela, roze, limun-žuta.
Koje boje treba izbegavati: crna, plava i zelena.

Bik 

Bik je zemljani znak i njime vlada Venera. Srećna boja mu je zelena. Pored novčanika, nabavite zelenu olovku, slušalice ili drugi dodatak.
Koje druge boje su pogodne: roze, bele.
Koje boje treba izbegavati: žuta.

Blizanci 

Blizanci su veoma živahni, lako se prilagođavaju novim uslovima, prozračni su i društveni. Njihova planeta je Merkur i ona diktira svoju idealnu boju: žutu. Pored novčanika, sa sobom bi trebalo da nosite i nešto žuto, kao što je maramu ili držač za vizit-karte.
Koje druge boje su pogodne: zelena, roze, bela.
Koje boje treba izbegavati: plava, ljubičasta.

Rak

Veruje se da zaštitnik Rakova nije planeta Sunčevog sistema već Mesec. Njihove srećne boje su bela i crvena. Astrolozi preporučuju da obratite pažnju na ove boje pri izboru garderobe. Zahvaljujući njima, Rakovi će se osećati energičnije.
Koje druge boje su pogodne: žuta.
Koje boje izbegavati: zelena i njene nijanse.

Lav 

Vladajuća planeta uopšte nije planeta. Sunce je zaštitnik Lava. Ono budi život, baš kao i sami Lavovi. Zbog toga se svetle nijanse narandžaste i žute smatraju srećnim bojama za predstavnike ovog horoskopskog znaka.
Koje druge boje su pogodne: zlato.
Koje boje treba izbegavati: nijanse plave.

Devica 

Devicom vlada Merkur - to je znak dualnosti prirode ovog znaka. Device su pedantne i pametne. Plavi novčanik će pomoći da se u potpunosti realizuju ove kvalitete.
Koje druge boje su pogodne: svetloplava.
Koje boje treba izbegavati: zelena, svetložuta, bela, crvena.

shutterstock_559679026.jpg
Shutterstock Koje boje treba da bude vaš novčanik prema horoskopuz

Vaga 

Vage mogu biti stroge, ali takođe imaju istančan osećaj za pravdu. Snažno unutrašnje jezgro i istovremeno ljubav prema svemu lepom - za to je zaslužan zaštitnik Vage, planeta Venera. Ona diktira srećne boje za Vagu: belu, zelenu i svetloplavu.
Koje druge boje su pogodne: krem i bela.
Koje boje izbegavati: crna, siva, ljubičasta, bordo.

Škorpija 

Ovim strastvenim znakom vlada Mars. Dakle, ne morate dugo da pogađate boju - ona je crvena.
Koje druge boje su pogodne: bela, čokoladna, narandžasta, plava.
Koje boje treba izbegavati: zelena, bledožuta.

Strelac 

Zaštitnik Strelca Jupiter daje energiju predstavnicima ovog znaka. Njihove srećne boje su energične kao i oni sami: tamnožuta i narandžasta.
Koje druge boje bi bile prikladne: krem i zelena.
Koje boje izbegavati: ljubičasta, kaki.

Jarac 

Pokrovitelj Jarčeva je sumorni Saturn. Zahvaljujući njegovom uticaju, oni su tako uzdržani, smireni, sabrani, vredni i strpljivi. Jarac je zemljani znak. Stoga, kaki i braon mu donose sreću.
Koje druge boje su pogodne: zelena, plava, crna i siva.
Koje boje izbegavati: zlatna, crvena.

Vodolija 

Vodolije su prijateljski raspoloženi i istovremeno nezavisni ljudi. Njima, kao i Jarčevima, pokrovitelj Saturn. Ali prozračna priroda znaka čini svoja prilagođavanja izboru boje. Svetloplava će doneti sreću Vodoliji.
Koje druge boje bi bile prikladne: ljubičasta, crvena i narandžasta.
Koje boje treba izbegavati: braon, crna, siva.

Ribe 

Kreatori, sanjari - to je sve o Ribama. Znak je pod pokroviteljstvom Jupitera, pružajući mu dvostruku prirodu. Narandžasta boja će vam pomoći da izbegnete melanholiju i uhvatite sreću.
Koje druge boje bi bile prikladne: žuta, roze i zelena.
Koje boje treba izbegavati: tamnocrvena, crna, ljubičasta.

BONUS VIDEO:

Feng šui za radni sto TikTok/toronto.lifecoach

Sensa/Z.A.