Horoskop za 2. jul 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

U ovom trenutku nedostaje vam samopouzdanje, pa ste konfuzni. Preporučuje se da odvojite vreme i prvo odlučite šta su vam prioriteti. U finansijskom smislu, očekujte rast, ali uskoro. Postoji velika verovatnoća da ćete se možda baviti novim projektom na poslu. Ljubavni život vam je komplikovan, ali razmena iskrenih poruka će sve rešiti. Zdravlje je stabilno. 

Bik

Bićete zaokupljeni unapređenjem svojih veština i znanja. Postoji velika verovatnoća da ćete moći da preuzmete novi projekat na poslu. Očekujte da će doći do finansijskih problema. Vaš ljubavni život će možda morati da prođe kroz uspone i padove. Vaše zdravlje je danas osetljivo. 

Blizanci

Možda ćete stupiti u kontakt sa svojim starim prijateljem i to će vam podići energiju. Pokušajte da kontrolišete stres, a ako ste bili uznemireni, ovo je vreme da se odmorite. Dobre vesti od člana porodice verovatno će vas obradovati. Kada je re o finansijama, uslovi bi mogli biti povoljni. Zdravstveno stanje danas nije stabilno.

Rak

Bićete energični ceo dan, a možda ćete osećati i preveliko uzbuđenje. Postoje šanse da proširite svoje poslovanje, a možete očekivati i kontakte u inostranstvu. Čini se da se vaš ljubavni život popravlja. Posvetite deo svog vremena sebi. Što se tiče finansija, mogi biste pribeći nekim privremenim rešenjima.

Lav

Vaš naporan rad i odlučnost doneće rezultate, ali ne danas. Novi projekat će vam omogućiti dobru zaradu. Neke neželjene i neočekivane promene u vašem ljubavnom životu će se verovatno dogoditi u vašem životu, pa se pripremite unapred. Pravda će pratiti one koji je traže. Zdravlje će dnanas biti sasvim solidno.

Devica

Možda ćete otkriti da vas partner podržava i to će vam dati snagu. Finansijski, nema promena, važno je da se nećete suočiti ni sa nedostatkom sredstava. Pokušajte da izbegnete stres jer vam može ugroziti nervni sistem. Možda ste obično malo rezervisaniji, ali sve ovo treba da cenite. Zdravlje vam se poboljšava, ali morate da pijete terapiju do kraja.

Vaga

Ako imate svoj posao, postoje šanse da zaradite puno i pravo vreme je da proširite svoje poslovanje. Vaša lojalnost i integritet prema vašem poslu će konačno dati dobre rezultate. Finansijski uslovi se poboljšavaju. Susret sa starim i ne tako dobrim prijateljem će vam verovatno pokvariti raspoloženje. Muče vas neki zdravstveni problemi.

Škorpija

Danas biste mogli da se nađete na izvoru svojih interesovana kada je reč o poslu. Profesionalno, možete očekivati pomoć da unapredite svoje znanje i veštine. Ljubavni život može biti malo komplikovan, ali iskren razgvor će sve rešiti. Povećanje plate učiniće da se osećate finansijski sigurnim. Zdravi ste, ali morate voditi računa o tome šta jedete.

Strelac

Vaš ljubavni život će možda morati da prođe kroz uspone i padove danas. Ne dozvolite da vas anksioznost i strah sputavaju. Finansijski će se stvari okrenuti u vašu korist i možete očekivati priliv većeg novca. Dobre vesti od člana porodice će vas obradovati. Vaš zdravstveni bilten je sasvim dobar.

Jarac

Dobar je trenutak da okrenete nov list i započnete posao jer su veće šanse da ga razvijete i da cela stvar doživi ogroman uspeh. Donećete neke romantične odluke i one će vaš život odvesti u novom pravcu. Bićete energični ceo dan, a možda ćete se osećati i veoma uzbuđenim. Što se tiče zdravlja, sve će vam bii potaman. 

Vodolija

Negativnost će možda pokušati da vas nadvlada danas. Odluke koje ćete doneti danas imaće dalekosežne posledice. Čini se da se vaš ljubavni život popravlja. Možete pribeći nekim privremenim rešenjima u vezi s određenim finansijskim pitanjima. Što se tiče zdravlja, izgleda da ćete morati da se nosite s mentalnim pritiskom.

Ribe

Vaš naporan rad i odlučnost danas donose plodove, a novi projekat zaradu. Zdravstveni uslovi će biti povoljni za vas. Neke neželjene i neočekivane promene verovatno će se dogoditi u vašem životu, pa je dobro da se pripremite unapred. Neobično, ali zdravlje i pitanja vezana za bogatstvo danas će cvetati.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.