Horoskop predviđa da će u utorak, 2. jula 2024. 5 horoskopskih znakova imati najbolje horoskope pod uticajem dva glavna astrološka tranzita koja se dešavaju 2. jula: retrogradni Neptun u Ribama i prelazak Merkura iz Raka u znak Lava. To će stvoriti zanimljiv vrtlog situacija za kolektive. S jedne strane, retrogradni Neptun će pokušati da sve uljuljka u maglu fantazije i nadrealizma, dok će Merkur u Lavu podstaći ljude da na konkretan način ostave svoj pečat u svetu.

Jarac

Bićete u svom elementu i gospodarica svoje igre u utorak, 2. jula! To može biti doslovno za one od vas koji su sportisti ili učestvuju na nekom takmičenju. Za sve druge, ovo je metaforička poruka o tome da ne obraćate pažnju na nezadovoljne ljude jer vam kosmos daje snagu. Takođe, ako se osećate pozvanim da gledate dramu ili učestvujete u predstavi, čak i ako je to samo igra, očekuju vas intrigantni uvidi.

Lav

Ljubav je u vazduhu za vas u utorak. Šta ćete sa tom energijom? Hoćete li dozvoliti da vam pomogne da transformišete svoj ljubavni život i romansu? Ili ćete sedeti i čekati da druga osoba napravi potez? Sada nije vreme da budete pasivni. Ova energija vas poziva da preuzmete odgovornost za svoju sudbinu i gledate kako magija nastaje kada to učinite.

Ribe

Ko je vaš najbolji prijatelj, a ko neprijatelj? To je za vas pitanje dana za utorak. Ako obratite pažnju i odgovorite iskreno, naći ćete se zaštićeni od zla, sa onima koji vas istinski vole i o vama se brinu. Umetnici ili kreativci takođe se podstiču da se ovog dana bave vizuelnom umetnošću i umetničkim zanatima. Na tom putu vas očekuju intrigantni uvidi i duboka inspiracija.

Vodolija

Ne dozvolite nikome da umanji vaš doprinos, veštine i talente. Imate karmu i kosmičke sile koje vas snažno podržavaju. Sve dok se fokusirate na ono što vam je važno i ignorišete ono što nije, bićete dobro. Prepustite se igrama pripovedanja kako bi vam pomogle da oslobodite svoju kreativnu stranu i otkrijete zanimljive uvide.

Rak

Rak, danas ćete letiti!. Ne dozvolite da vas strahovi ili samosabotaža sputavaju, u sebi imate više talenta od svih onih koji sude. Kosmičke sile su tu da vam pomognu da to maksimalno iskoristite. Ako se bavite dramom ili pozorištem, sada je pravo vreme da dozvolite da različiti aspekti vaše ličnosti izađu na videlo. Tu ćete naći dublje razumevanje sveta i ljudi.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.