Horoskop za 3. jul 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Naći ćete partnera koji vas podržava u dobru i zlu, što će vam dati snagu da se izborite s nepovoljnim situacijama. Finansijski neće biti promena, ali nećete osetiti oskudicu. Možda ćete imati sreće kada je u pitanju kreativna energija. Prilike će vam uskoro stići na kućnu adresu. Pokušajte da izbegnete stres jer vam može ugroziti nervni sistem. 

Bik

Ako ste skloni ljubavnim emocijama, možda ćete pronaći novu dimenziju u svojoj vezi, a ukoliko ste u braku, možete smatrati da je dobar trenutak za planiranje porodice. Finansijski, nećete imati problemom. Što se tiče zdravlja, terapija je dala rezulatet i sve bolje se osećate. 

Blizanci

Uspeh vas čeka iza ugla, pane bi trebalo da odustajte nakon što ste dogurali daleko. Osećate finansijsku sigurnost.  Vidljivo je da vaš ljubavni život dobija snagu. Možda ćete morati da se nosite sa manjom glavoboljom ili temperaturom, pa pokušajte da se lepo odmorite. Mogli biste imati neki zdravstvene probleme danas, pa se obratite lekaru pre nego što se stvari pogoršaju.

Rak

Uradićete nešto posebno za svog partnera i pokušati da povratite izgubljeno poverenje. Vaš ljubavni život će dobiti snagu i romansa se vraća u vaš život. Možete očekivati priliv ogromne količine novca. Dobićete dužnosti i odgovornosti koje ne možete tek tako odbiti. Mogu vas mučiti neki zdravstveni problemi, izbegavajte napor.

Lav

Članovi vaše porodice mogu od vas tražiti da provedete neko vreme sa njima. Planirajte putovanje ili izlet. I uverite ih da ste zabrinuti za njih. Ljubavni život je stabilan. Bićete prilično uznemireni zbog iznenadnih promena koje se dešavaju na poslu. Ali pokušajte da se prilagodite promenama. Kada je reč o novcu, morate sami da se borite protiv krize. Zdravlje je odlično.

Devica

Neko blizak će vam podići posustali moral i pokušaće da vas ohrabri da preuzmete projekat koji vam deluje da je težak. Finansijska pozicija izgleda stabilna, tako da nema razloga za brigu u toj oblasti. Što se tiče zdravlja, možete razmisliti o uvođenju nove rutine u život, a članovi porodice vam pomažu da se izborite sa stresnim situacijama.

Vaga

Odličan je trenutak da pogurate svoju karijeru tako što ćete doneti ozbiljne odluke. Budite dovoljno mudri da ih prihvatite jer ćete imati dalekosežne koristi. Duhovnost će doneti pozitivan vajb u vaš život, a samim tim i izgubljeni mir i spokoj. Zdravlje vam se popravlja i konačno ćete biti u super formi.

Škorpija

Porodična očekivanja i težnje povećavaju pritisak. Ne očekujte finansijski boljitak. Krajnje je vreme da unesete malo jasnoće u svoje misli jer vas inače neće nikud odvesti. Možete se odlučiti za savetovanje ili se konsultovali sa učiteljem ili nekom iskusnom osobom koja bi vam mogla pomoći u donošenju odluke o karijeri. Terapija je dala pozitivne efekte.

Strelac

Finansijski izgledi su optimistični. Prilično ste sigurni u svoje buduće planove i ne želite da razgovarate o tome ni sa kim. A deljenje sa drugima samo će otvoriti nova vrata i pomoći vam da sagledate sve detalje. S partnerom imate divne i emotivne trenutke. Oni koji su imali poteškoće sa zdravljem mogu da očekuju olakšanje.

Jarac

Danas biste mogli da idete na proslavu i sasvim je verovatno da ćete sresti satrog poznanika. Čini se da vi i vaš partner delite dobru hemiju. Mogu se pojaviti određene tenzije na radnom mestu ili u porodici. Finansijski uslovi su dori. Suočavate se sa mentalnim stresom ili ćete možda pribeći nekim lošim navikama poput pušenja ili alkohola. Pazite se. 

Vodolija

Čini se da ne delite dobru vezu sa svojim partnerom. Ali u drugim odnosima bi verovatno mogo doći do nesporazuma. Savetuje se da se samo smirite i pustite da vreme sve izleči. Izbegavajte da pozajmljujete novac nepoznatim ljudima jer uslovi nisu povoljni za to. Žudećete za pažnjom partnera i provesti divno vreme zajedno. Na vas loše utiče vreme.

Ribe

Savetuje se da planirate unapred da biste sve stigli na vreme. Profesionalno, novi projekat može dovesti do nekih gubitaka, pa budite oprezni ako ulažete novac. Novi projekat će doneti ogroman profit i privremeno će poboljšati vaše finansijske uslove. Čini se da se ljubavni život popravlja. Nervoza vam narušava zdravlje.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.