Horoskop predviđa da za 2 horoskopska znaka 3. jula od univerzuma stiže dobitna srećka. Biće im pojačani pozitivnost, rast i obilje, a savršen trenutak da iskoriste nove prilike i ostvare svoje najambicioznije snove. Bilo da se radi o iskoraku u karijeri ili o ličnom trijumfu, sve biće magija. Ako ste jedan od ova 2 horoskopska znaka, uživaćete u kosmičkom sjaju.

Devica

Zvezde će doneti veliki napredak u vašoj karijeri i javnom imidžu. Očekujte emocionalni fokus na svoje ciljeve u karijeri. Trebalo je da ispravite nešto što vam već dugo nije kako treba. Zvezde vam pokazuju da je napredovanje u karijeri najbolji način da popravite tu situaciju. Osim toga, danas vam stiže obilje sreće i mogućnosti. Iskoristite ovu emocionalnu energiju. Bez obzira da li očekujete promociju, pokrećete novi posao ili želite da postanete sledeći najveći uticajni baštovan tiktoker, univerzum vam daje vetar u krila. A ima još, može doći do značajnih pomaka u lečenju i ličnoj transformaciji. Vaši skriveni strahovi izlaze na površinu.

Bik

Smislićete danas nove načine da povećate stanje na bankovnom računu. Danas će vam doneti neke velike mogućnosti za finansijski rast i stabilnost. Bilo da pokrećete novu investiciju, dobijte povišicu ili čvrsto stojite na svojoj vrednosti u odnosima, sve će vam poći ta rukom. Izlečićetete rane vezane za novac, prihode i imovinu, a to će biti ključno za vaš finansijski uspeh u narednom mesecu. Naći ćete ravnotežu između privatnog života i karijere. Očekujte intenzivne razgovore i ravnotežu između ljubavi prema udobnosti i vaše ambicije za uspehom.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Sensa/Z.A.