Horoskop za 5. jul 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Snaga volje će vas uskoro dovesti u vrhunsku fizičku spremu. Sve investicije će pomoći da vaš bankovni račun bude u zdravom stanju. Proverite zadatak do kraja da biste otklonili greške. Vaše vođstvo će pomoći članu porodice da ostvari svoje snove. Ukoliko kupujete imovinu, profitiraćete. Ako studirate, stoji vam uspeh. Kada je reč o ljubavi, neko pokazuje naklonost prema vama i ulazite u romansu.

Bik

Finansijska situacija se poboljšava. Profesionalni problemi će vas danas verovatno vezati na poslu. Porodica će biti podrška vašim nastojanjima. Službeno putovanje će verovatno doneti nove dogovore. Hranite se uravnoteženo. Kada je reč o ljubavi, partner je danas predusretljiv, pa ne propustite priliku da ostvarite svoju fantaziju.

Blizanci

Danas možete planirati nešto uzbudljivo za porodicu. Ako ste na izletu, biće vam uzbudljivo. Dobar dan za kupovinu nekretnine. Saznajte da li imate sposobnosti za ono za šta ste se odlučili na akademskom frontu. Nastavite sa onim što radite da biste ostali u formi. Kada je reč o ljubavi, svadbena zvona će verovatno zvoniti onima u dužoj vezi.

Rak

Moći ćete da uspostavite autoritet na poslu. Ako putujete na velike udaljenosti, biće vam udobno i lepo. Sredićete neke imovinskle papire. Nekome ćete pokazati pravi put. Čeka vas uzbudljiv izlazak sa porodicom. Zdrava navika u ishrani će koristiti vašem zdravlju. Ograničite sebi troškove. Vezu zapostavljate zbog obaveza.

Lav

Danas ćete uživati u kuvanju. Kratko putovanje će vam pomoći da osvežite i rasteretite um. Potpisaćete povoljan ugovor o imovini. Vaša reputacija na poslu raste. Probajte da prištedite novac. Kada je reč o ljubavi, romantika će možda morati da ode u drugi plan jer morate da rešite neke hitne probleme.

Devica

Ukoliko se usavršavate ili učite, značiće vam podrška porodice. Uživaćete u putovanju s prijateljima. Nekima od vas uskoro ističe neki kredit. Pomoći ćete prijatelju u nevolji. Možda nećete moći da se u potpunosti fokusirate na posao. Ašto se tiče ljubavi, ne budite previše iskreni s novim partnerom. Promenite navike u ishrani i kretanju.

Vaga

Ne paničit zbog krize s novcem. Nešto trivijalno može izazvati svađu sa supružnikom ili članom porodice, zato ostanite mirni i pribrani. Malo je verovatno da ćete se odreći fantastične prilike za odlazak na odmor. Stoji vam susret sa starim prijateljem. Na profesionalnom planu čeka vas priznanje ili čast za nešto što ste postigli. Mladi parovi će se verovatno zbližiti. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Naći ćete dodatni izvor prihoda i ojačati finansije. Uspećete da nađete i vreme za porodicu. Uzbuđenje zbog novih senzacija produžiće vam odmor. Na profesionalnom planu moći ćete da održavate stvari pod kontrolom, a dobićete i pohvalu. Neko koga potajno volite će verovatno odgovoriti na vaše čudne izjave ljubavi. Ozdravićete.

Strelac

Promena posla će vam doneti veću platu. Možete biti malo razočarani na poslu. Teško ćete uklopiti porodično okupljanje u svoj raspored. Volontiranje će vam omogućiti uživanje u lepoti prirode. Imate nerešen imovinski ugovor. Na ličnom planu vas čeka uzbudljiva situacija. Kupidon će se osmehnuti onima koji traže ljubav. U super ste formi.

Jarac

Hitan posao vam možda neće dozvoliti da uživate u društvenom okupljanju. Dobićee primamljivu poslovnu ponudu. Potrebno je da sedenete i razmotrite porodični problem. Vodite računa o potrošnji i dosta ćete uštedeti. Kada je reč o ljubavi, stari partner bi vam mogao praviti probleme. Osećate se sasvim dobro.

Vodolija

Na profesionalnom planu završićeteo ono što odlažete. Vaša reputacija na društvenom planu će se popraviti. Putovanje možda neće biti zabavno. Solidan prihod od prodaje ilirentiranja imovine će vas finansijski ojačati. Moći ćete da pomognete nekome kome je potreban prevoz. Zarada sa strane popravlja vamfinansije. Moguća je svađa s partnerom. Osećate se bolje.

Ribe

Neko vas inspiriše u porodici. Idete na duže putovanje. Ovo je povoljno vreme ako pokušavate da kupite nekretninu, ali uz mnogo rada. Neočekivani trošak može da vas upropasti. Oni koji traže brzi novac pratiće svaki trag do kojeg mogu doći. Kada je reč o ljubavi, kolega na radnom mestu može probuditi romantična osećanja u vašem srcu. Dobro se osećate.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.