Horoskop za 16. jul 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Moraćete u potpunosti da iskoristite svoje komunikacijske veštine na radnom mestu danas. Održavajte harmoniju sa članovima porodice. Ulaganje u novi posao će vam koristiti u budućnosti. Fino ponašanje neke osobe ne samo da će vas privući već će vas i naterati da razvijete emocije. Imate utisak da ste lenji jer ne možete da se probudite. Imaćete pomoć od prijatelja.

Bik

Danas morate biti jasni u vezi sa svojim ciljevima i iskreno ih slediti. Podrška porodice će poboljšati vaš društveni život. Upoznaćete nove prijatelje. I nove mogućnosti za zaradu biće privlačne, samo pametno investirajte. Partneru ćete izraziti ljubav, a on će vas zvati na romantično putovanje. Budite oprezni u saobraćaju. Nemojte se slagati sa uticajnim ljudima po svaku cenu.

Blizanci

Danas će vam podređeni biti od velike pomoći. Lepo ćete se provesti sa porodicom. Priliv novca biće veći od očekivanog. Izražavanje ljubavi će vas osloboditi velike napetosti. Pokušajte da kontrolišete impulsivno i tvrdoglavo ponašanje, to će vam samo pokvariti raspoloženje. Nemojte donositi nikakve ishitrene odluke na ličnom planu, kasnije ćete žaliti.

Rak

Danas je dan da započnete nove planove. Iskoristite svoju mudrost da smanjite tenzije. Otvaraju se novi poslovi u oblasti za koju se spremate. Daćete sve od sebe da sledite planove za investicije kako biste ostvarili veći profit. Izražavanje pravih osećanja u ljubavi daće vam entuzijazam. Depresija vas može rastužiti. Ako radite s pogrešnim ljudima, biće vam uništena reputacija. 

Lav

Iskreno se posvetite postizanju ciljeva na poslu. Svađa sa komšijom može izazvati nemir u porodici. Danas je dobar dan da popunite neke obrasce. Budite veoma oprezni kada ulažete. Ne zaboravite da promenite razmišljanje kako bist uspeli u ljubavi. Budite na distanci sa ljudima koji loše utiču na vas. Držite se dalje od pohlepe i ega i zadržaćete dobro zdravlje.

Devica

Danas ćete uz pomoć starije osobe ostvariti ciljeve. Izbegavajte svađe, sukobe i nepotrebne brige na porodičnom planu. Biznismeni će morati pažljivo da planiraju kako bi ostvarili profit. Između vas i patnera razvije se jaka ljubavna veza. Idite u duge šetnje, jedite zdravu hranu i družite se sa srećnim ljudima. Želja da uradite nešto lično vas ispunjaa. Ne uzimajte ništa ni od koga basplatno. To je skupo.

Vaga

Danas će zaposleni posvećeni poslu dobiti unapređenje i novčanu dobit. Naći ćete porodicu i voljene koji vas podržavaju u trenucima potrebe. Studenti treba da se fokusiraju na ispite. Danas ćete imati mnogo prilika za sklapanje profitabilnih poslova. Snaga vaše ljubavi će vam dati razlog za život. Oporavićete se od bolesti. Pohlepa vas odbija.

Škorpija

Danas je veoma dobar dan da se prijavite za posao u inostranstvu. Članovi porodice će vršiti pritisak na mlade da se zaposle. Studenti dobiaju priliku da rade nanekom projektu. Naglo vam se poboljšava materijalno stanje. Vaš partner neće moći da vam pruži emocionalnu podršku. Naškodićete svojoj reputaciji ko se družite sa sumnjivim ljudima. Posvetite se zdravlju. 

Strelac

Vaš naporan rad i poštenje vodi vas ka uspehu. Potrebe članova porodice treba da vam budu prioritet. Poslušajte mišljenje stručnjaka pre nego što uložite danas, pa ćete imati finansijsku dobit. Ne dozvolite da vam prilika za ljubav danas izmakne. Joga će pomoći da sredite energiju i poboljšate probavni sistem. Impresionićete druge svojim intelektom.

Jarac

Podrška i zahvalnost starijih podići će vaše samopouzdanje. Mirno kućno okruženje doneće vam veliku radost. Finansije će napredovati u fazama, a to će vam pomoći da dbijte profit kakav priželjkujete. Učešće u nekoj društvenoj organizacji će vam prijati. Danas ćete se zaljubiti u nekoga. Budite svesni zdravlja i obratite posebnu pažnju na hranu i piće.

Vodolija

Šta god da radite na poslu danas, bićete najbolji. Osetićete pritisak u porodici. Postoji velika mogućnost da dobijete dobru priliku i povećate zaradu. U ljubavnom životu danas će vaš partner izraziti neka očekivanja od vas. Osećaćete potrebu da doprete do ljudi. Ukoliko gubite na težini, odmah se obratite lekaru.

Ribe

Danas će vam liderski kvaliteti i sposobnost da razumete ljude koristiti na poslu. Zdrav razgovor sa članovima porodice pomoći će vam da ostanete veseli. Vaše finansijsko stanje će danas biti veoma dobro. A susret sa srodnom dušom odvešće vas u cartsvo meocija i sanjaranja. Neki ljudi će početi da treniraju  jogu i tako dostići unutrašnji mir.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig

  Sensa/ Zorica Atonijević