Horoskop nam daje do znanja da će u utorak, 23. jula 2024. delovati sile koje stvaraju moć i ostvaruju snove. Mesec u Ribama je u kvadratu s Marsom i priča priču o velikoj avanturi i obećanjima. Moćan je ovo utorak za 3 horoskopska znaka, čiji snovi neće ostati u mislima - od velike ljubavi do fantastične promene u karijeri. Marsova energija sve delove savlja na svoje mesto.

Ovan

Niko neće ostati na mestu 23. jula. Ako će neko da predvodi grupu, to ste vi, jer se osećate puni energije i spremni da preuzmete svet. Ako učestvujete u projektu, posebno u onom korisnom za druge, možda ćete na kraju videti ostvarenje jednog od svojih snova. Ono što date danas vam se vraća, zato se potrudite da date sve od sebe jer način na koji univerzum radi za vas tokom tranzita Meseca u Ribama u kvadratu Marsa jeste u vezi sa uzajamnošću. Pomažući drugima, na kraju pomažete sebi. Videćete da vam se snovi ostvaruju jednostavno zato što ste imali hrabrosti da se sklonite sa puta svojim željama i učinite nešto lepo za nekog drugog. To otvara vrata za ispunjenje želja i daje vam sve što vaše srce želi.

Bik

Postoji dobar razlog zašto 23. jula vidite da vam se san ostvaruje, a to je zato što je san koji imate moguć. Imate i vi listu nemogućih snova i oni su zabavni, ali vi ste i dalje pragmatični. Zbog toga ćete ovog utorka videti neverovatne rezultate. Upravo zbog tranzita Marsa u kvadratu Meseca u Ribama shvatate koliko je vredno težiti onome što se može desiti i da više niste zainteresovani za gubljenje vremena u potrazi za nemogućim. Srećni ste što imate nemoguće snove, ali samo za tajno zadovoljstvo. A 23. jula moraćete da odlučite sada ili nikad - birajte sada i gledajte svoje snove kako se ostvaruju.

Škorpija

Snovi vam se ostvaruju, a na vaše iznenađenje i oduševljenje. Imate mnogo toga u tom svom briljantnom umu. Bilo je trenutaka kada zaista niste znali šta želite od života. Uložili ste napor da ostvarite određene snove, e to je 23. jula. Zapravo ovog utorka ćete shvatiti da se neke stvari neće dogodeiti i to s dobrim razlogom. Tokom tranzita Meseca u Ribama u kvadratu Marsa, videćete da ste u mogućnosti da radite skoro sve što želite, ali ta diskrecija vam je potrebna. Naučićete ogromnu lekciju, porasti i napredovati.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih