Horoskop za 22. avgust 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Nemojte žuriti da implementirate ideje koje će vam pretpostavljeni nametnuti - najverovatnije će se tokom dana predomisliti i povući naređenja, a vi ćete morati da preuzmete novi zadatak i da radite dvostruki posao. Partner ća vam napraviti ljubomornu scenu. Izađite s prijateljima.

Bik

Pokušajte da ne dajete drugima savete koje sami niste spremni da sledite: prvo, to je neetično, a drugo, ako se njihove posledice pokažu neuspešnim, vi ćete biti krivi. Pozovite simpatiju li osobu koja vam se dopada. Preterujete sa slatkišima. Šetajte se više.

Blizanci

Poslovne pregovore, a posebno potpisivanje ugovora, treba odložiti za neki drugi, povoljniji dan: velika je verovatnoća da ne samo da nećete postići konsenzus, već ćete imati i ozbiljnu svađu. Partner je zaljubljeniji u vas nego vi u njega. Dobro se osećate.

Rak

Ne komunicirajte sa vama neprijatnim, toksičnim ljudima: treba ih izbegavati, a danas posebno. Na kraju dana bićete iscrpljeni i moraćete da se se oporavljate duže vreme. Osećate neku tugu u vezi s partnerom, ako da vas je izdao. Probajte da se opustite.

Lav

Izbegavajte sklapanje novih poznanstava, posebno sa ljudima koji će ponuditi obostrano korisnu saradnju: u najboljem slučaju ćete biti razočarani, u najgorem na veikom gubitku. Vaša voljena osoba vas ignoriše, a vi znate zašto. Odlično zdravlje.

Devica

Danas vam zvezde savetuju da ne nosite gotovinu, jer se to smatra lošim znakom. Naravno, to ne znači da ne možete ništa da kupite: postoje i drugi načini plaćanja. Ne upadajte u paniku. Želite da idete na odmor. Bolovi u grlu.

Vaga

Zaustavićete bilo kakve pokušaje da vam se grubo komanduje ili govori šta i kako da radite, čak i ako to dolazi od nadređnog. Sve želje moraju vam biti saopštene na pravi način ili se kod vas javlja otpor. Lepo veče s partnerom i prijateljima. Povremeno vas boli glava.

Škorpija

Kao što znate, rizik je plemenita stvar, a danas ćete moći da proverite ovu izreku iz sopstvenog iskustva: najvažnije je da kada delujete odlučno, ipak treba da zamislite konačni rezultat svojih akcija. Ljubav vam cveta. Sve teže podnosite vrućinu. Idite na rekreaciju.

Strelac

Danas možete preuzeti bilo koji posao, čak i veoma težak: sreća će biti na vašoj strani i moći ćete da se nosite sa njom, posebno ako ne počnete da sumnjate u sopstvene sposobnosti. Idete u avanturu s partnerom i uživate u zajedničkim trenucima. Dobro se osećate.

Jarac

Dan je povoljan za bilo kakve pregovore, i poslovne i lične. Sagovornici će vam lako izaći u susret i podržati svaki vaš predlog, čak i one za koje juče nisu hteli da čuju. Idite s partnerom ili prijateljima na neki kulturni događaj, baš ste željni toga. Odlično se osećate.

Vodolija

Kreativne ideje će vam pasti na pamet u tolikoj količini da jednostavno nećete imate vremena da ih zapišete, a to ćepetpostaveni umati da cene. Pozovite drugare u goste. Upoznaćete neku specijalnu osobu preko prijaeja. Prblemi s kostima.

Ribe

Koliko god bliski ljudi testirali vaše strpljenje, morate se držati pod konrolom i, ako je moguće, ne reagovati na njihove reči i postupke. Ne treba vam svađa do koje to može dovesti. Biće ovo jedan težak četvrtak. Partner vas ignoriše. Probajte da se naspavate.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig