Horoskop za 24. avgust 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Čini se da je vaš ljubavni život pozitivan. Oni koji su u potrazi za svojom srodnom dušom upravo dana je mogu pronaći. Dobar dan za ulaganje novca i dobar profit. Budite oprezni dok se obavezujete danas - dajte svoju reč samo ako mislite da je dogovor razuman i praktičan. Zdravlje vam je dobro.

Bik

Na meniju je ponovni susret sa starim prijateljima. Ako ste odlučni i uporni, imaćete sreće da obnovite kontakte sa ljudima koje dugo tražite. Među tim ljudima je osoba sa kojojm ste imali emotivnu vezu Stiže vam danas veliki profit. Ovo je dan da se više fokusirate na svoje zdravlje, niste odavno bili na kontroli.

Blizanci

Stiže pozitivna energija u vaš lični život. Sad je najpovoljnije vreme da započetne vezu ili se pak venčate. Bićete okruženi nekim novim mogućnostima i idejama. Profesionalno, izgleda da vam vaša trenutna pozicija nudi dobre izglede za rast. Bićete izuzetno aktivni i energični tokom celog dana. Što se tiče zdravlja, pridržavajte se novog režima zdravlja i fitnesa.

Rak

U ovom trenutku ne bi trebalo da rizikujete da primenite ideje i planove na kojima dugo radite. Budite više fokusirani i držite na oku šta se dešava oko vas. Analizirajte situaciju prilično dobro, a zatim skočite na fazu izvršenja. Vaše ljubavne i finansijske karte izgledaju obećavajuće.Dobro se osećate.

Lav

Pokušajte da napravite fleksibilne planove danas jer oni kruti neće raditi u vašu korist. Susret sa prijateljem podstaći će vas da priredite gozbu. Imate moć da svoje ideje i snove pretvorite u stvarnost. Iskoristite svoju energiju i um u oblastima u kojima znate da bi ćete imate koristi i povoljne ishode. Uključite nov režim u svoju dnevnu rutinu.

Devica

Bićete danas poput tigra koji zna gde da mirno leži i kada da skoči. Budite mudri ili će neki ljudi iskoristiti vašu nevinost. Unesite fleksibilnost u svoju dnevnu rutinu. Neočekivane prepreke mogu vam danas pojesti vreme, pa pokušajte da ih izbegnete. Partner vam je naklonjen. Dobro se osećate.

Vaga

Dobar je dan za one čiji je lični život prošao kroz uspone i padove jer će svi nerešeni sukobi konačno biti sređeni. Oni koji su tragali za novim radnim mestom ili za novom dimenzijom svog pola na kraju će biti zadovoljni. Partner vas je namučio prethodnih dana. Mogli biste danas da sretnete srodnu dušu. Finansijski ćete se osećati sigurno. Dobro zdravlje.

Škorpija

Stižu vam prilike na svim poljima i vreme je da ih iskoristite. Vaše ideje i planovi će verovatno dobiti potpuno nov oblik. Ako ste tražili neku finansijsku pomoć, trebalo bi da je dobijete. Dobar je trenutak za one koji su slobodni, ali razmišljaju o braku. Možda vam je danas teško da kontrolišete svoj temperament, ali ostanite mirni. Dobro ste.

Strelac

Imate neodoljivo i prijatno romantično držanje, koje ponekad iznenadi i vašeg partnera. Više ćete biti zaljubljeni u romansu i mnogo vremena i pažnje ćete provoditi produbljujući vezu s partnerom. Neki problemi u vezi sa stomakom mogu vas naterati da patite danas, pa se savetuje da izbegavate nezdravu hranu.

Jarac

Verovatno ćete provesti dan u pravljenju novih planova. Ova faza se može označiti kao prekretnica u vašem životu. Koncentracija i meditacija će vam omogućiti da se fokusirate na rad. Poslovi sa nekretninama mogli bi biti isplativi za vas. Izbegavajte da budete previše posesivni ako ste u vezi i dajte potreban prostor svom partneru. Dobro se osećate.

Vodolija

Čini se da vaš ljubavni život prelazi u novu dimenziju i novu ozbiljnu fazu. Uspostavljate kontakte sa ljudima i pomalo ste nestašni, ali oni neće biti zasnovani na zaista dubokim osećanjima. Ako je bilo koji član porodice bolestan, posvetite se negovanju tog člana. Dobro se osećate.

Ribe

Parovi će imati super komunikaciju. Vaš ljubavni život pokazuje veliki potencijal. Čini se da profesionalni život ima dobre izglede za rast, ali i za profit. Ako dobro osmislite planove, danas ćete funkcionisati prilično dobro. Ovaj period biće vam obeležen ambicioznim planomovima, a sreća je da ćete biti i dobrog zdravlja.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig