Horoskop za 25. avgust 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Ovo je odlično vreme za komunikaciju, ali i da naučite kako da date prioritet svojim potrebama u vašoj ljubavnoj vezi. Saopštavanje sopstvenih potreba nije sebično, to je čin ranjivosti koji može dati vezi šansu da stvori harmoničnije i autentičnije temelje. Dobro se osećate.

Bik

Trenutak je da razmislite o tome kako možete da iskoristite svoje resurse, vreme, energiju i finansije na način koji vas ispunjava. To bi vam moglo pomoći da se autentično izrazite. Razmislite da upišete neki kurs, ne zbog posla, već da biste otkrili šta vam donosi radost. Zaljubljeni ste.

Blizanci

Možda imate neke nove uvide o stvarima koje ste želeli da radite u prošlosti, ali niste imali tačnu sliku na umu šta želite da postignete. Sada možda imate jasniju viziju, tako da možete brže da delujete na instinktu, a da se ne pitate da li idete u pravom smeru.

Rak

Koristite svoju maštu da smislite prilike koje vam mogu pomoći da se finansijski sredite. Pogledajte šta možete da uradite sa svojim sredstvima. To vam može pomoći da zapamtite i nastavite čak i kada ne vidite mogućnosti. Partner je ljubomoran.

Lav

Možda se osećate kao da ste kreator sopstvenog sveta i da bolje razumete kako želite da pozitivno utičete na sve oko sebe. Prilika je da otkloniti sve sumnje, pa pogledajte i kakav je vaš uticaj na svet i zajednicu kojoj pripadate. Stižu vam lepe vesti od prijatelja. Zdravi ste.

Devica

Možda osetiti potrebu da napustite uobičajenu rutinu i pronađete nove načine da se osećate slobodnim. Ako ste se donedavno osećali ograničeno i sputano, sad je prilika da se oslobodite straha da pokrenete promenu. Problemi s kolenima.

Vaga

Ako ste neke dugoročne projekte stavljali u drugi plan, možda ćete se iznenada osećati motivisanim. Očigledno je vreme da ih ponovo pokrenete. Verovatno će vas privući projekat ili akcija koja vraća vaše kreativne ciljeve u fokus. Sumnjate u partnera. Kolebanje pritiska.

Škorpija

Dajte sebi priliku da uradite nešto kreativno, poput ličnog projekta. To vam može dati više smisla u životu. Kada se osećate kao da ste potrošili sve svoje vreme i energiju raščišćavajući stvari koje nisu bile vaše, čini se da ste beznadežni. Budite optimista. Fizički ste dobro.

Strelac

Moraćete da pokažete više smelosti i iskrenosti u partnerskom odnosu. Imaćete energiju koja vam može pomoći da uspostavite ravnotežu i pobrinete se za svoje potrebe. Vodite računa da budete direktniji i asertivniji sa onim što vam je potrebno u dinamici vašeg odnosa.

Jarac

Osetićete neke unutrašnje promene koje bi vam mogle doneti transformaciju i obnovu. Imate duboke emocije, pa ćete možda reagovati više nego obično. Kada nesvesno učinite svesnim, bolje ćete razumeti sebe. Fokusirajte se na sve što budi vašu kreativnost i radoznalost.

Vodolija

Dobijate dodatnu energiju da ostvarite ciljeve sa neverovatnom motivacijom kada je reč o saradnji. Moći ćete da preuzmete vođstvo, ako je potrebno, da završite projekte ili planove sa dragim ljudima. Vaša ljubavna veza dobija drugu dimenziju. Hronične tegobe.

Ribe

Imate hrabrosti da osvojite ono što vam srce želi. I na planu ljubavi, a naročito kada je posredi rad na ličnom projektu. Recite to naglas i podelite svoje snove sa voljenima ljudima, nemojte to držati za sebe. Nikad ne znate ko će vam priskočiti u pomoć. Dobro se osećate.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig