Horoskop predviđa da će 29. avgusta 2024. godine 3 horoskopska znaka imati najviše sreće i ljubavi. A ko bi mogao da traži nešto više? Venera je u Vagi, što nam govori da je današnja astrološka prognoza za 3 horoskopska znaka biti veoma dobra kada je reč o romantici i vezama. To što je Vaga uključena u tranzit nam odmah daje do znanja da šta god da radimo, radimo zdravog uma i dobrog stava.
Četvrtak nam pokazuje da smo uradili nešto kako treba i da naši romantični partneri sigurno tako razmišljaju. S Venerom u Vagi možda ćemo otkriti da se naša sreća proteže na mnoge druge teme, ali ono što će im doneti najveću radost jeste ljubavni život.

Tako da: 3 horoskopska znaka završiće ovaj dan nasmejana, osetiće radost i olakšanje - biće to četvrtak sreće i ljubavi.

Blizanci

Nije da nemate neverovatno divne dane, ali skloni ste da pamtite loše više nego dobre. Ovaj dan je tako dobar da će vam izbrisati sve uspomene na loše prošle. Četvrtak vam donosi sreću i radost, a najbolji deo je što ste vi dozvolili da se to dogodi. Venera je u Vagi, a vi nemate prepreke koje vam blokiraju put, pa ništa ne može da vas spreči d uživate. To takođe znači da je sreća na vašoj strani, a ako želite da tu sreću uložite u ljubav, onda ćete dobiti zlato.

Bilo da ste sa nekim u romansi ili tek počinjete da upoznajete nekoga, možete verovati u ideju da Venera u Vagi nije samo na vašoj strani, već vam otvara put da doživite sreću. Sve je dobro u vašem svetu.

Devica

Sa Venerom u Vagi kao svetlom vodiljom otkrićete da ljudi veoma dobro reaguju na vas, jer ste u balansu i željni da slušate druge dok dele svoja osećanja. To posebno dobro funkcioniše u romantičnim situacijama i možda ćete na kraju nekome dokazati da ste neprocenjivi prijatelj i partner. Velika je ljubav u vazduhu tokom Venere u Vagi, a vi znate koliko je važno pokazati poštovanje i kako je to dvosmerna ulica. Ravnoteža je ključna u vašim odnosima.

Tako se manifestuje sreća za vas i ona je baš onakva kakva treba da bude. Tokom Venere u Vagi možete da se pojavite kao nečija srećna zvezda.

Vaga

Sreća vam dolazi u punoj formi, a vi ste presrećni što ste host moćnoj Veneri koja vam donosi sreću. To u vašem životu u ovom trenutku ima veze sa ljubavlju, ali ne nužno i sa ljubavlju druge osobe - to može imati neke veze sa vašim osećanjem prema sebi.
Ono što ćete videti jeste da se zbog Venere u Vagi i vi sami osećate opušteno sa onim što jeste, udobno vam je u sopstvenoj koži. To takođe nije vaš uobičajeni osećaj, jer ste generalno prilično kritični kada je reč o tome kako se osećate prema sebi. Ipak, ovaj dan vam omogućava da budete laki prema sebi, što je veoma srećno.

Ovu sreću vidite kao nešto sa čime možete da radite, i volite tu nežnu vibraciju koju donosi Venera u Vagi, u smislu kako odjednom izgledate tako da prihvatate ko ste i kako radite stvari. Ovaj četvrtak vam pokazuje da sreća izgleda kao samoljublje i samopoštovanje.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih