Horoskop za 29. avgust 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Ovo je dan mnogih prilika za vas. Imate mogućnost da se potvrdite i da budete primećeni. Vreme je da izađete iz svoje zone udobnosti i uradite više stvari koje vam donose sreću. Vreme ne treba gubiti. Lepe trenutke treba negovati.

Bik

Ne dozvolite da vas tuga ophrva. Čak i ako stvari ne idu onako kako želite, sve se može promeniti brže nego što mislite. Pokušajte da idete korak po korak i ne stavljate preveliki pritisak na sebe. Vreme je da se fokusirate na svoju porodicu.

Blizanci

Imaćete izvanredan dan. Bilo je mnogo teških trenutaka koji su vas stavili na iskušenje, ali izgleda da se život menja, i to nabolje. Moraćete mnogo da uradite da biste povratili samopouzdanje i unutrašnju snagu.

Rak

Ne ograničavajte se i ne dozvolite ljudima da vam govore šta možete, a šta ne. Određene odluke zavise samo od vas. Vremenom ćete naučiti koliko je važno raditi stvari koje vam donose radost i koje vas izvode iz zone udobnosti. Partner vas podržava.

Lav

Život ide dalje i ova misao vas dugo drži. Čak i ako je sada teško, vreme će pokazati da možete da izlečite mnoge rane. Čak i ako osećate kao da vas je izdao bliski prijatelj, zvezde su uz vas i pružaju vam svu potrebnu podršku.

Devica

Vama predstoji period velikih izazova. Biće mnogo teških trenutaka, ali vi ćete ih savladati maesralno. Pokušajte da zamolite svoje voljene za pomoć kada osetite da više ne možete da se nosite. Ponekad je potrebna mala pomoć da bismo mogli da rešimo određene situacije.

Vaga

Ne vršite preveliki pritisak na sebe. Treba vam malo vremena da nađete ravnotežu u svemu što radite. Vreme je da sebe stavite na prvo mesto i date sebi veći značaj. Trebalo bi više da vodite računa o svom zdravlju. Biće ovo jedan lep i srećan dan.

Škorpija

Vama se savetuje da budete strpljivi. Čak i ako stvari ne idu onako kako želite, mogli biste naći izlaz iz ćorsokaka mnogo ranije nego što ste mislili. Zvezde su uz vas i pružaju vam svu potrebnu podršku. U vašem životu pojaviće se osoba koja će vam pomoći.

Strelac

Vi se mnogo pažljiviji prema ljudima oko sebe nego oni prma vama. Ovo je vreme kada provodite više vremena nego ikada sa svojim voljenima. Akcenat stavljate na takve trenutke i potpuno se opuštate kada je reč o budućnosti. Ovo je povoljan period za vas.

Jarac

Naporno radite zarad onoga što želite, a to bi vas moglo sagoreti. Pokušajte da olakšate stvari i ne donosite nagle i nepromišljene odluke. Iscrpljenost vas uopšte neće dovesti tamo gde želite. Idite na kontrolu i spavjte više.

Vodolija

Vama se savetuje da budete oprezniji sa količinama novca koje trošite. Možda ćete morati da tražite zajam da biste odgovorili na sve izazove. U vašem životu počinju teška vremena. Potrebna vam je pomoć nekoga ko ima više iskustva da vas provede kroz njih. Partner je uz vas. Dobrose osećate.

Ribe

Vama je ovo jedan miran dan. Pokušajte da idete korak po korak i ne vršite preveliki pritisak ni na sebe ni na ljude oko sebe. Vi ste vodeni znak koji ima tendenciju da bude preopterećen raznim vrstama odgovornosti. Zastanite, udahnite... i već će vam biti bolje.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig