Nedeljni horoskop kaže da će sedmica od 26. avgusta do 1. septembra 2024. godine biti zanimljiva za većinu znakova. Saznajte šta vam nedeljni horoskop donosi, čega da se čuvate, a koje prilike nikako ne treba da propustite.

Od 26. avgusta do 1. septembar 2024. dominiraće poslednja Mesečeva čstvrt i imaće snažan uticaj na sve - ova Mesečeva faza izaziva umor i pad imuniteta, niko neće biti svoj i mogući su problemi s koncentracijom i spavanjem.

Vreme intenzivnih aktivnosti za Škorpiju i Devicu. Škorpija će donositi važne odluke, a Devica će se suočiti sa izazovima na poslu. Blizanci će morati da se suoče sa prošlošću, što može doneti i olakšanje i teške trenutke.

Ovan

Nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1. septembra 2024. predviđa da ćete biti u centru pažnje, što može doneti i radost i dodatni pritisak. Biće novih izazova na poslu koji će zahtevati kreativan pristup. U ličnim odnosima vredi biti strpljiv i izbegavati ishitrene odluke. Osećate se odlično, nastavite da sledite zdravu rutinu.

Bik

Osetiićete snažnu potrebu da svoj lični život dovede u red. Sređivanje finansija je za vas ključno. Takođe je dobro vreme da ojačate veze sa svojim najmilijima - mali gestovi mogu doneti velike promene.To šte se osećate odlično  poletno ne znači da treba da se zapustite, savetuje nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1. septemba 2024.

Blizanci

Nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1. septembra 2024. predviđa da ćete se suočiti sa nerešenim problemima iz prošlosti. Emocionalno obračunavanje može biti teško, ali neophodno. Vredi se fokusirati na sopstvene potrebe i tražiti podršku od prijatelja. Probajte da budte samo malo odgovorniji pema svom telu.

Rak

Mogli biste da osetite napetost u odnosima sa voljenim osobama, i s partnerom, ali i sa roditeljima i deocm. Neizgovorene reči i potisnute emocije mogu dovesti do nesporazuma. Vredi otvoreno razgovarati, čak i ako je istina bolna. Bolje je da izbegavate konflikte na poslu, savetuje nedeljni horoskop 26. avgusta do 1. septembra 2024

Lav

Prema nedeljnom horoskopu od 26. avgusta do 1. septembra 2024, vi ćete biti puni energije, ali i pomalo rasejani. Suočavate se sa novim izazovima na poslu koji mogu doneti zadovoljstvo. U ljubavnim odnosima će postojati potreba za razumevanjem i podrškom - vredi posvetiti vreme svom partneru. Savet je da samo malo ukočite i odmorite se.

Devica

Vi ćete se suočiti sa teškim izborom u karijeri. Zvezde ukazuju da neće biti lako, ali će konačne odluke doneti zadovoljstvo. U ličnim odnosima vredi ostati smiren – neke stvari će se rešiti same od sebe ako im vi date vremena, predciđa nedeljni horoskop 26. avgusta do 1. septembra 2024. Najsrećniji ste kada izađete u prirodu, a to je za vas i zdravo.

Vaga

Nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1. septembra 2024. kaže da se vi možete osećati preplavljeni obavezama. Ovo je dobar trenutak da se usredsredite na svoje prioritete i pustite ono što nije zaista važno. U odnosima sa voljenima bolje je fokusirati se na iskrenost. Ne potcenjujte partnera i njegove emocije. Idite na kontrolu hroničnog stanja.

Škorpija

Moraćete da donese važne odluke koje mogu uticati na vašu budućnost. Intuicija će vam reći prave korake, ali vredi se konsultovati sa nekim kome verujete. U ljubavnim vezama pojaviće se nova iskra sa straim prijateljem ili osobom koju dugo poznajete, predviđa nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1. septembra 2024. Dobro ste, idite na rekreaciju.

Strelac

Nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1. septembra 2024. kaže da ćete biti puni optimizma, što će pozitivno uticati na vaš profesionalni i lični život. Nove prilike će se pojaviti neočekivano - pa ih vredi iskoristiti. U ljubavi, vreme je za hrabre korake - iskrenost će biti ključ uspeha. Pozovite drage ljude na druženje. Bolovi u leđima.

Jarac

Osećaćete se sigurnije na poslu, što će doneti pozitivne rezultate. Međutim, kada su finansije u pitanju, vredi biti oprezan - neće se sve investicije pokazati uspešnim. U ljubavnim vezama bolje je da izbegavate ljubomoru.i prebacivanje partneru, savetuje nedeljni horoskop od 26. avgusta do 1. septembra 2024. Zakažite ginekologa.

Vodolija

Nedeljni horoskop 26. avgusta do 1. septembra 2024 predviđa da ćete tražiti odgovore na sva pitanja koja vas muče na polju emocija i ljubavi. Ovo je dobro vreme za razmišljanje i razvoj duhovne sfere vašeg života. Biće novih izazova na poslu, ali ćtee se u svemu snaći zahvaljujući svojoj kreativnosti. Dobro se osećate i živite veoma zdravo.

Ribe

Vi ćete ove nedelje morati da naprave važan izbor u svojim ljubavnim odnosima. Intuicija će va reći prave korake, ali vredi osluškivati i potrebe partnera. U finansijama će biti prilike za dodatnu zaradu – samo to morate prepoznati. Nikako ne zapostavite rekreaciju i redovnu proveru krvi, savetuje nedeljni horoskop 26. avgusta do 1. septembra 2024.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Dušan Blagojević - Zašto je 21. vek - vek usamljenosti