Horoskop za 26. avgust 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Ako ste previše zauzeti i imate veći obim posla nego inače, morate da nađete protivtežu. Budite optimisti, opustite se i zapamtite da sebe stavite na prvo mesto. Poruka od partnera će vas naljutiti. Zdravi ste.

Bik

Umesto da jednostavno proučavate listu obaveza, možda ćete morati da pregledate kakvi su temelji u vašem životu. Sjajan trenutak da istražite koje promene bi mogle da vam pomognu da se osećate sigurnije i moćnije. Nova frizura? Nova obuća? Druga boja zidova?

Blizanci

Na poslu sve po starom, a u ljubavi status kvo. Ovo je dobar trenutak da obratite pažnju na vezu uma i tela, jer možete primetiti šta je u vašim navikama u ishrani funkcionisalo ili nije optimalno. Pogledajte šta bi vam moglo pomoći da imate više energije.

Rak

Kada radite na projektima i idejama na autentičnom mestu, skloni ste da svu svoju ljubav uložite u posao. Zato posao cveta pred vašim očima. Ovo je vrsta energije koja vam je trenutno potrebna u životu. Veoma ste romantični. Zovite simpatiju u šetnju kraj reke.

Lav

Ako ste se osećali malo energije, ovaj period će verovatno povećati i vaše ambicije i vaš uspeh. Verovatno ćete se više fokusirati na dugoročnu viziju, a ne na jurenje za kratkoročnim dobicima. Vladate svojim i tuđim emocijama. Lepo vam je.

Devica

Ovo je dobar trenutak da se reorganizujete i stare navike zamenite ritualima koji će vam dugoročno mnogo pomoći. Pazite da ne budete previše kritični ako još ne osećate da ste dobili ono što zaista želite. Problemi sa zubima. Lep dan

Vaga

Više pažnje posvetite lepoti oko sebe. Ovo je dobar trenutak za uklanjanje ometanja na poslu i otkrivanje zamršene prirode vaše genijanosti. Kada se otvorite lepoti, razumećete koliko je sve u vama dragoceno. Neko će vam izjaviti ljubav. Odlično se osećate.

Škorpija

Mogli biste biti više fokusirani na vaše odnose i kako oni doprinose vašem ličnom rastu. Razmislite kako vam vrednosti vaše veze pomažu da brinete o sebi i da li je taj napor obostran. Moguće unapređenje. Ne preskačite terapiju.

Strelac

Ovo je vreme da se povežete sa umetnošću kroz sva svoja čula i osvestite sadašnji trenutak. To će vam doneti napredovanje na poslu. Angažujte čula i imaćete nezaboravne trenutke u vezi. Veoma ste strastveni, a partner vas prati. Dobro se osećate.

Jarac

Možda ćete biti prinuđeni da se fokusirate na najsitnije detalje dugoročnih ideja i planova. Možda ćete osetiti potrebu da se približite svojoj misiji i svrsi, što vam daje veću sigurnost da znate da pratite put koji je ispravan na svim nivoima. Neko vam nedostaje. Dobro zdravlje.

Vodolija

Imate unutrašnju transformaciju koju nećete moći da opišete rečima. Međutim, možete se osećati kao da se nešto promenilo u vama. To će vas pomeriti napred da se posvetite svojim ciljevima odlučno i hrabro. Sledi vam velika promena. Hronični problemi.

Ribe

Vi ste majstor sanjarenja, a to je osnova vaše kreativne moći. Možda sada imate nasumične uvide koji izgledaju kao da dolaze niotkuda, a pokazuju vam koje ideje možete da prevedete u stvarnost. Problemi sa šefom. Veoma ste osetljivi s partnerom. Potrebno vam je opuštanje.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig