Horoskop za 1.septembar 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Nedelja će biti dan sa mnogo uspona i padova. Zvezde kažu da će vam doneti i neverovatna iznenađenja. Pokušajte da uživate i iskoristite svaku lekciju na najbolji način. Lepi trenuci s partnerom.

Bik

Biće ovo za vas jedan veoma dobar dan. Izgleda da stvari idu bolje nego što ste se nadali. Zvezde najavljuju veoma dobar period za vas i vašu porodicu. Život vam se smeši i daje vam odlične lekcije. Odmorite se lepo.

Blizanci

Morate da naučite da otvorite dušu i biće vam mnogo lakše. Ovaj dan vam donosi mnogo emotivnih izazova, ali to ne bi trebalo da vas plaši. Jedan događaj će vam dokazati da je vaš život pun iznenađenja. Dobro se osećate.

Rak

Otvoreni ste za izazove i prihvatate sve što vam se nađe na putu. Željni ste da se afirmišete i lično i profesionalno. Možda ćete dobiti ponudu koju ne možete da odbijete kada je reč o novcu. Partner je veoma nežan i emotivan.

Lav

Iako ste snažni, ponekad preuzimate previše odgovornosti. Pokušajte da ne vršite pritisak na sebe i radite korak po korak. Vaš život će se promeniti. Septembar će vam pokazati da imate još mnogo da naučite, a prvu lekciju dobijate prvog dana.

Devica

Ovoga dana imaćete potreban mir. Zvezde vas pozivaju da se opustite i više uživate u malim trenucima. Pokušajte da pronađete radost u prirodi i jednostavnim stvarima. Potrebni su vam takvi trenuci radosti

Vaga

Vi ste jači nego ikad. Ovaj period vam dolazi u pomoć i donosi vam mnogo mogućnosti za razvoj. Vreme je da se potvrdite i radite više u pravcu u kojem želite da budete uspešni. S partnerom uživate. Odlično zdravlje.

Škorpija

Pokušajte da ne ostavljate za sutra ono što možete da učinite danas. Dobićete dokaz da nemate vremena za gubljenje. Možda je vreme da budete ambiciozniji i radite na onome što zaista želite od svog života. Zdravi ste.

Strelac

Počinjete da na život gledate sa više optimizma. Mnogo ste pažljiviji prema prilikama koje vam se ukazuju, pa naučite kako da ih iskoristite u svoju korist. Zvezde su takođe uz vas i brinu da donosite najbolje odluke. Iznenadićete partnera onim što obožava.

Jarac

Iznenađeni ste mnoštvom mogućnosti koje imate u ovom periodu. Zvezde kažu da je ovo veoma dobro vreme za vas. Stižu vam lepi trenuci koje možete provesti s porodicom i najmilijima, takvi trenuci su važniji nego što mislite. Prehlađeni ste.

Vodolija

Imate jedinstvene trenutke. Čini se da se u vašem životu pojavljuje važan muškarac. Postoje stvari koje morate da postavite i koje treba da rešite na vreme. Možda ćete morati da donesete važnu odluku u vezi s partnerom. Moguća selidba.

Ribe

Imate više poverenja u sopstvene snage. Imaćete porodične izazove, ali uspevate da se sa njima suočite. Uspevate da uvedete red u svoje misli i u svoj život. Ne dozvolite da vas stres preuzme i sruši. Prijatno veče s prijateljima.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig