Horoskop za 3.septembar 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Ne bi trebalo da preuzimate profesionalno opterećenje za koje možda nemate dovoljno mentalne i fizičke snage - potrebno ih je pažljivo i racionalno rasporediti. Pokušajte da ne vršite preveliki pritisak na sebe. Život vas može iznenaditi. Zvezde vam pružaju potrebnu podršku da stignete tamo gde želite. Imajte više poverenja u sebe i odluke koje donosite.

Bik

Važno je da zapamtite da se sloboda jedne osobe završava tamo gde počinje sloboda druge, i, shodno tome, ne zadirati na tuđu teritoriju – i bukvalno i figurativno. Ne bi trebalo da se plašite budućnosti. Pokušajte da na stvari gledate mudrije i ne zaboravite na pritisak na sebe. Videćete da će se sve promeniti onog trenutka kada sebi date pravu šansu. Život će vas iznenaditi na najprijatnije načine. Sve što treba da uradite je da verujete u sebe.

Blizanci

Prilikom odabira stvari koje ste planirali za ovaj dan morate slušati svoj unutrašnji glas: on će vam reći šta se može uključiti u plan, a šta treba da odložite za neko vreme. Sanjali ste da dođete do ovog trenutka, a sada imate priliku da radite šta želite. Vreme je da se potvrdite i primenite svoje kreativne ideje. Sve je na vašoj strani i možete da se izrazite koherentnije. Ljude privlače vaše ideje i harizma.

Rak

Ni u kom slučaju ne treba dozvoliti loše misli - one ne samo da kvare raspoloženje, već se mogu - na najneočekivaniji i najmističniji način - materijalizovati u bliskoj budućnosti. Ne dozvolite onima oko vas da određuju vašu vrednost. Biće trenutaka u kojima se nećete ponašati najbolje i trenutaka u kojima ćete zablistati. Zavisi od vas i vaše moći da donesete odluku. Ako odlučite da vidite čašu do pola punu, život će vas iznenaditi na najlepše načine.

Lav

Preporučuje vam se da promenite vrstu aktivnosti kako biste se odmorili: na primer, oni koji se bave mentalnim radom treba da ga promene u fizički rad, i obrnuto. Vi ste jedan od najjačih znakova. Uživate u mnogim lepim trenucima, a to vam daje još više samopouzdanja. Pokušajte da ne vršite pritisak na sebe i uživajte u životu baš onakvom kakav jeste. Ljudi su uz vas i podržavaju vas u svemu što ste naumili.

Devica

Danas se ne može kritikovati za ono što je urađeno, a posebno za ono što nije urađeno: takvo ponašanje neće dati rezultate – osim niskog samopoštovanja i, kao posledica, lošeg raspoloženja. Iako ste u svojoj sezoni, imaćete težak dan iz mnogo uglova. Stvari će se promeniti onog trenutka kada odlučite da imate optimističniji pogled na svoju budućnost.

Vaga

Možete se osloboditi negativnosti koja bi mogla da izazove sukobe sa okolinom - i bliskim i nepoznatim ljudima. A onda ćete se setiti svoje omiljene zabave - pletenja, vezenja ili slikanja. Čak i ako se čini da sve ide u pogrešnom pravcu. Vremenom ćete razumeti lekciju koju zvezde pokušavaju da vam daju. Trebalo bi da počnete više da verujete sebi i odlukama koje donosite. Stvari će se spojiti, ali je i dalje potrebno strpljenje i vreme da biste mogli da razumete celu sliku.

Škorpija

Zvezde preporučuju da negativnu energiju koja će vas preplaviti u ovom trenutku usmerite u mirnom pravcu - da rešavate profesionalne zadatke, kućne poslove, rad u bašti. Savet je da budete pažljiviji prema svojim životnim partnerima. Ako ste napeti s voljenim, mogli bi vas ostaviti. A neki bi pak mogli da da svoju ljubavnu priču podignu na viši nivo.

Strelac

Nakon što brzo i uspešno završite svoj radni raspored u prvoj polovini dana, drugi dan možete provesti opuštajući - odlazak na bazen, na čitanje, slušanje klasične muzike, gledanje nove TV serije. Imate lepe trenutke i uživate u zahvalnosti koju dobijate. Ovo je dan u kojem se možete potvrditi na više polja. I dobiti i aplauz, i pohvale, i novac

Jarac

Pojava osobe iz prošlosti sa kojom dugo niste komunicirali nateraće vas da razmislite o razlozima i posledicama vašeg raskida: možda ćete priznati svoju grešku i poželeti da započnete vezu iz početka. Imate mnogo ideja, ali ponekad ne nađete vremena da ih sprovedete. Zvuči kao da ste ovog puta došli do tačke u kojoj se osećate iscrpljeno. Potrebno vam je više vremena da dovedete svoje misli u red i donesete pravu odluku.

Vodolija

Kada se umorite da trpite beskonačne zlonamerne opaske koje vam upućuje partner, prestanite da komunicirate i uzdahnite s olakšanjem. Nemojte se nervirati ako stvari ne idu kako treba. Zvezde su na vašoj strani i čini se da vam pružaju svu potrebnu podršku da stignete tamo gde ste zacrtali. Zvezde najavljuju divan period za vas i za one oko vas.

Ribe

Potpisujte samo one ugovore na kojima ste lično radili: bolje je da ih ni ne razmatrate ako ih sastavio neko drugi - možete propustiti nesrećne greške. Ovog utorka se odlično provodite. Zvezde su na vašoj strani i pružaju vam svu potrebnu podršku. Iskoristite prilike koje vam se pružaju da budete primećeni. I iz toga izvucite korist, vi to umete.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig