Horoskop za 4.septembar 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Jednom kada postavite svoje ciljeve i iznesete svoj plan da ih postignete - ključ da ostanete na pravom putu jeste efikasno upravljanje vremenom i energijom. Neka vam bude prioritet povezivanje sa svojim telom i redovno proveravajte svoje pravo stanje uma.

Bik

Dok postavljate svoje namere za ovaj mlad Mesec, dajte sebi vremena da saberete svoja osećanja i misli, a da ne budete prenagli i da ne donosite trajne odluke. Više verujte svojoj intuiciji da biste prepoznali kada stvari idu dobro i kada treba da preduzmete akciju.

Blizanci

Kada se oduprete promenama, nažalost, šanse za evoluciju se dramatično smanjuju. Dajte sebi priliku da otvorite svoj um izvan uobičajenih perspektiva i razmotrite i tampon zone. Može se pojaviti situacija koja će vas izazvati više od onoga što ste do sada radili.

Rak

Izbegavajte da ostanete u zoni u kojoj samo čekirate ciljeve na svojoj listi obaveza. Vaše telo je ono koje morate da slušate, ono može da komunicira sa vama na suptilne, ali moćne načine. Imate sve šanse da stvorite idealno okruženje za vaše kreativne ideje kako bi se ukorenile i cvetale.

Lav

Umesto da se igrate idejama, ovo je povoljan trenutak za delovanje. Otvaranje vaših resursa i finansija moglo bi vam pomoći da istražite nove poduhvate za zarađivanje novca. Pogledajte koje resurse ili veštine trenutno posedujete i koji vam mogu pomoći da istražite finansijske mogućnosti van zone udobnosti.

Devica

Lični razvoj je ono što vam je potrebno za vaše ciljeve i samopoštovanje. Budite pažljivi kome dopuštate da uđe u ovu novu eru vašeg života i koliko energije oni crpe iz vas. Pogledajte koje korake možete preduzeti da započnete unutrašnju transformaciju. Takođe, dajte vašim mislima malo prostora.

Vaga

Lako je povezati samopoštovanje sa načinom na koji nas drugi doživljavaju. Većinu vremena sve te presude su zamka. Možete završiti da se previše trudite, bez obzira na to da li se vaš trud ceni ili priznaje. Sada je idealno vreme da se uskladite sa onim što vam je zaista važno.

Škorpija

Često je važno napustiti okvire koje nameće društvo. Ovo je dobar trenutak da identifikujete u kojim oblastima se ističete. Šanse su da ih ima dosta. Takođe, razmislite kako očekivanja društva utiču na vaše odluke. I posvetite se svom ljubavnom životu, tamo vam j lepo.

Strelac

Pre nego što ponudite pomoć prijatelju ili kolegi, zapitajte se koliko ste smireni i uravnoteženi u ovom trenutku. Ponekad jednostavno recite da vam treba malo vremena za sebe da shvatite da li imate mogućnost da im pomognete.

Jarac

Vreme velikih promena i avantura je ono što vam treba upravo sada. Spakujte kofere, rezervišite odmor i recite to prijateljima. Ne možete da znate kojim putem da idete dok ne stignete tamo, pa spakujte sve što vam je potrebno da biste se osećali spremnim za svaku situaciju.

Vodolija

Stiže period u kome ćete se više fokusirati na sebe i svoja osećanja nego na spoljni svet. Razmišljajte više o onome što osećate iznutra. Pogledajte kako možete stvoriti bezbedan prostor za svoj unutrašnji svet da cveta bez spoljnog pritiska. Dobro se osećate.

Ribe

Iskoristite prednosti ovog mladog meseca da ponovo procenite svoje prioritete i eliminišete sve što nije od suštinskog značaja, posebno u pogledu toga gde i sa kim ulažete svoje vreme i kome pružate pomoć. Ojačajte svoje granice ako vam je izazov da kažete "ne".

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig