Horoskop za 10. septembar 2024. predviđa jednu od onih astroloških prognoza za pamćenje. Ovo je sjajan trenutak da drastično poboljšate svoj život, posebno ljubavni. Astrološki, imamo Veneru u savršenom skladu sa Mesecom, a taj mali ljubavni trougao će usmeriti 3 horoskopska znaka u pravom smeru, posebno kada su ljubav i romantika u pitanju.

U utorak će se vazduh ispuniti ljubavlju. Svi putevi vode ka ljubavi tokom ovakvog poravnanja Venera-Mesec. Dakle, ako vi i vaš partner imate nešto da kažete jedno drugom, uradite to danas.

Ovan

Sjajni ste sami, a još bolji ste s partnerom, i to nije zato što vam nešto nedostaje. Ono što se dešava sa ljubavlju jeste sama ljubav, i što je više imate u svom životu, to bolje. Zato ćete osetiti da se vaš život drastično poboljšava - jer u njemu imate puno, puno ljubavi. Bilo da se radi o porodici ili prijateljima, poznanicima na poslu ili romantičnim partnerima, vaš svet je ispunjen ljubavlju, a tokom ovog poravnanja Venera-Mesec, sve se pojavljuje u svom savršenom obliku.
Dobro je danas biti vi. Vaš odnos prema ljubavi u ovom trenutku izaziva drastičnu transformaciju. Ne branite se kao nekada od emocija, što vam omogućava da prihvatite još više ljubavi. Biti ranjiv zahteva hrabrost, a vi imate šta je potrebno. Stiže veliko poboljšanje u vašem životu, počevši od utorka.

Devica

Vi ste neko ko ozbiljno želi da zna gde uvek stoji. Spontanost nije vaša stvar, jer volite da zadržite određenu količinu kontrole, a kada je u pitanju vaš ljubavni život, to je ista stvar. Utorak vam pokazuje da, iako ne možete sve da kontrolišete, ipak možete imati veoma uspešan romantični život. Tako počinje da se dešava drastična promena u vašem životu. Pošto toliko verujete osobi sa kojom ste, na neki način se odričete kontrole i puštate da stvari slede njihov prirodni tok. Tokom poravnanja Venere i Meseca primetićete da se osećate dobro i biće vam lepo.
Ovo je ogromna promena za vas jer obično volite da znate šta će se dogoditi i kada. Ako sve prepustite slučaju, pokazuje vam da možete doživeti i radost iznenađenja, spontanost nije tako užasna' kao što ste zamišljali, i to je velika promena za vas.

Strelac

Vaš život će se drastično poboljšati jer ste konačno odlučili da preduzmete akciju i nešto učinite. Morate priznati da ste se uplašili, posebno kada su u pitanju ljubav i romansa. Kao neko ko se plaši odbacivanja ili ranjivosti, zazidali ste se tako da ljubav ne može da dopre do vas. Dobra stvar je što promena koju ćete doživeti ima sve veze sa ljubavlju i vrlo malo sa strahom.
Tokom poravnanja Venere i Meseca uradićete nešto što niste radili dugo, dugo: zaljubićete se. Vau, to je drugačije, i, vau, to je sjajno. Ono što će vam biti smešno u ovoj situaciji jeste koliko ste spremni za ljubav. Odugovlačili ste tako dugo, ali ste zaboravili kako je veličanstven osećaj pustiti sve to i prigrliti svje emocije.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih