Horoskop predviđa da bi za 4 horoskopska znaka 11. septembar mogao doneti određenu poruku od zvezda. Merkur će se poravnati s Marsom, a kroz taj tranzit stižu poruke ljubavi, mira, volje i zdravlja. Kada se Merkur poravna s Marsom, on daje snagu za borbu protiv sveg negativnog - a da je najbolji način da se suprotstavimo tako što ćemo biti jaki i fizički i psihički.

Za 4 horoskopska znaka zvezde imaju posebne planove 11. septembra 2024.

Bik

Ovo je jedna veoma intenzivna i uzbudljiva godina za vas, a vi osećate da će sve biti u redu. Šta god da radite... na dobrom ste putu, a 11. septembra ćete primetiti da je dobar stav ono što vas vodi kroz život. Naravno, imate loše dane - kao i svi, ali imate i posebnu vrstu magije u sebi, pa kad se Merkur poravna sa Marsom, čućete kako vam univerzum govori da budete u miru. Shvatate za šta se vredi boriti, ali ne zahteva sve ljutu borbu, sa nekim stvarima treba se biti kao voda.

Devica

Ova godina je za vas bila pravi udarac, ali je sve nekako čini dobrom. A 11. septembra shvatićete da još nije gotovo, da ima još posla... Dok je Merkur u ravni s Marsom, osećate se veoma dobro u vezi sa određenim stvarima, posebno u teškim situacijama. Stvorili ste svoju verziju uspeha. Dok drugi to rade drugačije, vi jedini živite svoj život, i to jako dobro. Tranzit Merkura i Marsa saopštiće vam dobru vest: dobro ste. Sve je u redu. Ovaj dan vam donosi radost i prihvatanje.

Škorpija

Ako je određena poruka namenjena samo vama, onda bi Merkur mogao da vam je prenese. Poruka će biti jaka, jasna i lična: treba da uradite sve na svoj način. Ako ste razmišljali da li će tu jednu stvar koju želite da uradite prihvatiti ili ne, sve što ste dobili od toga je frustracija i ideja da ne živite za sebe, već da biste ispunili očekivanja drugih. A to nije dobro. Zvezde vas dižu s nogu i sugerišu vam da je ovo vaš život i da 11. septembra 2024. godine vi treba da uradite ono želite treba da uradite, a ne ono što drugi žele da uradite. Živite svoj život, budite ponosni, uspravite se.

Vodolija

Već znate da ste prilično jedinstveni. Iako vas ne odobravaju uvek, a ponekad čak osetite podsmeh, otkrićete da univerzum pokušava da vam kaže nešto ovog dana: ne brinite šta drugi misle. Biti jedinstven je prelepo i trebalo bi da sledite to svoje blaženstvo. Pošto se Merkur poravnava s Marsom, morate odmah da delujete. Postoji hitnost koja dolazi sa ovom porukom danas, a akcija igra veliku ulogu. Znaćete šta to znači jer često živite svoj život u svojoj glavi, a ne tamo negde "u velikom, zlom svetu". Vreme je da se oslobodite straha i da živite život punim plućima.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih