Nedeljni horoskop kaže da će sedmica od 16. do 22. septembra 2024. godine biti zanimljiva za većinu znakova. Saznajte šta vam nedeljni horoskop donosi, čega da se čuvate, a koje prilike da nikako ne propustite!

Ovan

Prema nedeljnom horoskopu od 16. do 22. septembra 2024, vaša trenutna situacija predstavlja test vaše moći i izdržljivosti. Finansije će vam se poboljšati. Čekaju vas novi poduhvati i projekti. Kreativnost će vam doneti priznanje i nagrade, a energija i mudrost sreću ili dobre vesti. Povoljna nedelja za ljude koji žele promenu karijere. Bolje razumevanje s partnerom doneće vam sreću, mir i prosperitet. Vežbanje i ishrana su važni za kondiciju i dobro zdravlje

Bik

Ove nedelje ćete naći zadovoljstvo na neobične, ali jednostavne načine. Imaćete bolje poslovne izglede. Vaš osećaj odgovornosti i sposobnost da prihvatite izazove dovešće vas na vodeću poziciju, kaže nedeljni horoskop Jedan projekat će vam pomoći da zaradite dodatni novac. Kolege i saradnici vam neće pružiti podršku. Novo prijateljstvo će se pretvoriti u dugu vezu. Posvetite pažnju svom zdravlju.

Blizanci

Ova nedelja počinje s napretkom za one u kreativnoj profesiji. Povećanje odgovornosti će vam doneti veću platu. Ne otkrivajte tajne i važne informacije. Putovanje će vam doneti sreću, ali će biti skupo za vaš džep. Oni u vezi će biti veselom raspoloženju. Neophodno je da vodite računa o svom zdravlju i dodatno se odmorite, savetuje nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2024.

Rak

Nedeljni horoskop. predviđa da ćete ove sedmice lako postići svoje ciljeve i ispuniti očekivanja. Vaši pionirski napori će doneti rezultate. Takođe ćete dobiti vredne savete o karijeri od jedne zrele osobe. Dodatni novac vam stiže sredinom nedelje.Sklopićete nove saveze i kontakte. Ili ćete putovati u inostranstvo ili imati koristi od stranaca. Posvetite se svojoj romantičnoj vezi i rešite sukobe. Uzimajte lekove na vreme.

Lav

Pripremite se za veliko iznenađenje. Novi pristup bi sigurno poboljšao vašu efikasnost, kao i profit. Potrošićete novac na kupovinu poklona. Nova partnerstva i kontakti će biti korisni. Stari prijatelj će vam doći u iznenadnu posetu. Ljubavni život biće pun povoljnih prilika za vezu ili prijateljstvo sa nekim ko vas privlači, predviđa nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2024. Zdravstvene probleme sredićete ishranom i vežbanjem.

Devica

Vaše analitičke veštine će vam pomoći da sve obavite na vreme i na kraju uspete. Dobićete ogromno priznanje i zahvalnost za svoj trud. Što se tiče finansija, morate biti maksimalno oprezni. Kontrolišite svoju rasipnički poriv. I striktno izbegavajte svađe i sukobe. Ne otkrivajte važnu tajnu svojim prijateljima. Partner će vam pružiti maksimalnu podršku. Nemoojte zanemariti ni najmanju bolest, savetuje nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2024.

Vaga

Nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2024. predviđa da morate uložiti velike napore da lične i profesionalne stvari dovedete do zadovoljavajuće tačke. Stiže vam novac iz različitih izvora tokom sedmice. Ako tražite posao, iskoristite svaku priliku koja vam iskrsne. Imaćete dobru saradnju sa inostranstvom. Bićete oduševljeni knjigom koju budete čitati. Uživaćete u raznim vrstama sreće, a posebno u ljubavi s novim partnerom. Imaćete manje problee sa zdravljem, verovatno prehladu.

Škorpija

Pozitivno razmišljanje vas vodi do uspeha. Imaćete sreće s novcem. Kolege će pozdraviti odluke koje budete doneli. Vaši snovi bi se mogli ostvariti ove nedelje. Interakcija sa eminentnim ljudima doneće vam dobre ideje. Biznismeni će istraživati nove i profitabilnije poslove. Možda se u nečemu ne sažete s partnerom, to će vam stvoriti tenziju u vezi. Terapija daje rezultate, kaže nedeljni horoskop.

Strelac

Nedeljni horoskop od od 16. do 22. septembra 2024 predviđa da ćete verovatno imati nekoliko dobrih profesionalnih prilika. Možete izvući maksimalnu korist iz njih. Očekujte i  priliv novca. Dobre perspektive za nove preduzetnike. Ako renovirate dom, sve se odvija kako trea. Ukoliko pokažete nežnu stranu vaše ličnosti, neko će osvojiti vaše srce. Zdravlju je potrebna odgovarajuća nega, trebalo bi da izbegavate slatkiše i brzu hranu.

Jarac

Iznenadni uticaj nekoga veoma moćnog i uticajnog promniće pravac vaše karijere. Priznanje vašem napornom radu doprinelo bi vašem osećaju smopouzdanja. Uzbuđenje zbog novih projekata i finansijskih dobitaka daćevam energiju. Imaćete uspeha ako nešto učite i usavršavate se. Izađite sa prijateljima sa kojima se razumete i uvek dobro provedete. I u ljubavi će biti uzbudljivo. Manje zdravstvene tegobe mogu izazvati zabrinutost, savetuje nedeljni horoskop.

Vodolija

Nedeljni horoskop predviđa da vaš dom i lični život mogu biti izvor ohrabrenja i snage ako ste voljni da poslušate mudre savete. Zaposleni će dobiti priliku da grade karijeru. Velike prilike bi mogle da pokucaju na vaša vrata i da budu važna prekretnica. Vaši lični prijatelji i članovi porodice pružiće vam podršku. Vša romantična duša će biti bačena u intimnu vezu i osetiti ogromnu strast. Dobrog ste zdravlja, nastavite da vežbate i da se kvaliteto hranite.

Ribe

Imaćete ove sedmice nove primamljive projekte, a naporan rad će obezbediti izuzetan profit na duže staze. I zadobiti poštovanje mladih i starijih kolega. Prijatelji će biti od najveće pomoći da se povetite karijeri. Vaša veza bi mogla procvetati ako posvetite više vremena partneru. Bićete dobro i puni energije, samo je važnoda ne preskačete obroke i da spavate dovoljno, savetuje nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2024..

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

 Sensa/Z.A.