Horoskop predviđa da se u život 3 horoskopska znaka vraća radost 10. oktobra 2024. kada se Mesec poravnava s Venerom. Ovaj astološki događaj daće im do znanja da nisu sami i da će se dani tuge završiti jer se radost vraća u njihov život.

Astrološki, Mesec će se poravnati sa Venerom kako bi nam pokazao da radost još postoji u našim životima. Kraj oktobra mnogi vide ovo kao fazu zatvaranja koja vodi do kraja godine, a 3 horoskopska znaka žele da zaokruže sve i shvate šta je pošlo po zlu ove godine kako bi naučili iz neuspeha i šta mogu da urade da bi sve krenulo kako treba.

Kada se Mesec poravna s Venerom, dozvoljavamo konceptu ljubavi da uđe u kadar. Jasno će videti gde su pogrešili i dozvoliti da im u život uđe ljubav. Godina se završava, a mi smo i dalje živi i ono što nas sada zanima jesu radost i sreća.

Blizanci

Dakle, ipak ima nade. Ovaj dan izgleda sve bolje sa svakim potrošenim minutom. Kao da ste konačno odlučili da pustite ljubav u svoj život umesto da se tako čvrsto držite svog bola i straha. Prilično ste umorni od tog stava, pa kada se Mesec poravna sa Venerom u Škorpiji, spremni ste za povratak radosti. A ono što ovaj tranzit donosi jeste ljubav, samoljublje i samopouzdanje da verujete da je ovo samo početak. Niste podvrgnuti životu koji je pun bola, i iako to može izgledati pomalo dramatično, vi ste skloni da jamu očaja učinite svojim domom. Avaj, ti dani su prošli. Osećaćete se kao da su radost i sreća, zaista, vaše pravo po rođenju, i ne morate da obraćate toliko pažnje na negativan talas u vašem životu. Nema više. Vi svesno pokušavate da budete srećni, a poravnanje Mesec-Venera vam to dopušta.

Lav

Ne volite da vidite samo negativnosti u nekom događaju kako biste sebi dali materijal za razmišljanje i žaljenje, ali nedavno ste prošli kroz čaroliju koja vam je oduzela mnogo. Ipak, vi ste optimistična osoba koja uvek veruje da postoji dobro na svetu i da vam je mesto u njemu. Kada se Mesec poravna sa Venerom, osetićete da vam se vraća radost. Sva ljubav u vašem srcu pokušava da se uzdigne i bude primećena. Ne možete poreći to osećanje, Lave, pa iako za to ne možete naći realan razlog, možete reći da je vaš osećaj radosti ništa drugo do kosmički. Dakle, poravnanje Mesec-Venera vam pomaže da pronađete put nazad do radosti, a kada počnete da uviđate koliko je moguće da ponovo budete srećni, učinićete sve što možete da produžite taj osećaj. Ovo je sjajan dan za vas i on se ne završava ovde, ova sreća traje i traje. Bravo za vas.

Vodolija

Povremeno se pitate kako i zašto ste toliko toga pustili. Da, imali ste nekoliko teških trenutaka u svom životu, pa iako ne volite da sedite i ostajete u toj vrsti negativne energije, bilo je trenutaka kada je to izvuklo najbolje od vas. Na sreću, to je privremeno stanje uma i videćete da je na vama da vratite radost u svoj život. Postaje vam očigledno da je to izbor - možete imati radost ili tugu, a izgleda kao da je tuga dočekala svoj dan za odlazak. Radost vam se vraća jer ste sada spremni da krenete dalje. Tuga je učinila sve što je mogla, a vi ste iz toga izvukli neke vredne lekcije. Možete otvoriti svoje srce za blaženstvo, sreću i duševni mir.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih